Desert Hawaian

Ingrediente:

6 felii de ananas, in suc propriu, scurse
150 ml suc de ananas
2 pliculete de gelantina cu aroma de lamaie verde
100 ml lapte
¼ lingurita esenta de migdale
150 g gheata zdrobita

Mod de preparare:

1. Puneti sucul de ananas pe foc si lasati pana cand fierbe. Apoi adaugati gelatina si amestecati pana cand gelatina se dizolva.
2. Intr-un robot de bucatarie (blender) amestecati ananasul si laptele.
3. Adaugati in robotul de bucatarie compozitia cu gelatina, esenta de migdale si gheata. Mixati bine in blender.
4. Turnati compozitia in vase individuale de desert si lasati la frigider sa se aseze, timp de 1 ora.
 
Pofta buna!

Tags:
ananas
suc de ananas
lapte
gheata
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare