Detoxifiaza-ti organismul in 7 zile cu dieta doctorului Mao

Una dintre cele mai eficiente diete pentru detoxifiere, care promite revigorarea organismului si o viata mai lunga, este dieta doctorului Mao, un medic expert in medicina orientala, devenit celebru pentru sfaturile lui legate de sanatate si diete anti-imbatranire. 

Pentru rezultate cat mai bune, dieta trebuie tinuta o saptamana sau chiar mai mult.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

In ce consta dieta de detoxifiere a doctorului Mao?

1. Bea in fiecare dimineata un pahar de apa calduta cu lamaie

Bea in fiecare dimineata un pahar mare de apa calduta cu sucul de la o lamaie, acest obicei va ajuta la eliminarea toxinelor din intestine si la imbunatatirea digestiei. De asemenea, ajuta ficatul sa scape de toxinele acumulate. 

2. Bea suc de legume

Prepara-ti zilnic un litru de suc din varza, castravete, telina, morcov, sparanghel, mar, sfecla rosie, patrunjel si alte verdeturi si consuma-l in trei reprize. Acest suc va ajuta la intarirea imunitatii si la curatarea intestinelor.

3. Consuma multe plante bogate in clorofila

Consuma zilnic plante bogate in clorofila, acestea ajuta la purificarea sangelui, la incetinirea procesului de imbatranire si la intarirea imunitatii. De asemenea, ele sunt extrem de eficiente cand vine vorba de curatarea organismului de toxine. Prepara-ti cat mai multe sucuri sau salate din spanac, rucola, spirulina, frunze de telina, patrunjel, salata verde, broccoli.

4. Mananca numai alimente naturale

Cele mai recomandate alimente pe care sa le introduci in meniul tau sunt fasolea, lintea, orezul integral, fructele, legumele, semintele, ciupercile, carnea de pui sau curcan din pasari crescute la tara.

5. Adauga ghimbir si turmeric in mancaruri

Ghimbirul si turmericul sunt printre cele mai sanatoase condimente, ele au proprietati anti-inflamatorii, intaresc sistemul imunitar, imbunatatesc circulatia sangelui si digestia, au proprietati anti-bacteriene si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

6. Fa exercitii pentru respiratie

Felul in care respiram are un impact semnificativ asupra sanatatii noastre fizice si mentale. Atunci cand respiram corect, presiunea sangelui este redusa si productia de hormoni ai stresului este stopata. Ca sa ajuti organismul sa se detoxifieze, concentreaza-te asupra respiratiei timp de 5 minute pe zi, acest obicei iti va da energie si iti va imbunatati starea de spirit.

7. Fa bai cu plante

Fa-ti timp o data la doua zile sa faci o baie in care sa pui tot felul de ierburi naturale (scortisoara, saruri de mare, eucalipt, rozmarin, levantica), pentru a elimina mai repede toxinele din organism.

Citeste si 3 bauturi eficiente pentru curatarea colonului.

 

Tags:
detoxifiere
longevitate
toxine
dieta doctor mao
dr mao
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare