Detoxifiere pe cale naturala

Regulile unei diete de detoxifiere sunt moderatia si cresterea sustinuta a aportului de legume si fructe. Cea mai buna modalitate de detoxifiere este cea facuta pe cale naturala.

Daca intentionezi sa elimini toate toxinele din corp renunta din prima la toate “dietele de detoxifiere minune” care promit marea cu sarea. Foloseste-te de armata de legume si fructe si bea cei doi litri de apa, regulamentari, pe zi. Pielea ta va deveni mai luminoasa si te vei simti mai sanatoasa.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Exista 5 trucuri pentru detoxifiere ca la carte. Urmeaza-le!

In timpul procesului de detoxifiere este recomandat sa bei limonada zilnic. Un pahar cu limonada, indulcita cu zahar, este o cale eficienta si pentru situatiile in care ai nevoie de relaxare. Efectul camant este datorat glucozei, eliberate rapid din zahar, mai ales daca este diluata in apa si combinata cu o doza crescuta de vitamina C, care furnizeaza instantaneu energie creierului, ceea ce determina o stare de relaxare generala.

Nu mai manca junk food, deloc si daca tot suntem la lista neagra, mai adauga pe ea alcoolul, tigarile, cafeina si sucurile acidulate. Fara ele te vei  simti mult mai bine.

M-am obisnuit atat de tare cu zaharul si sarea in exces, incat doar gandul ca trebuie sa renunt acum la ele, imi induce un usor sevraj. Balonarea nu trece altfel, asa ca ma vad nevoita sa le tai de pe lista. Incercati sa renuntati de tot la sare si zahar timp de trei zile ca sa reveniti la un regim de viata sanatos.

Gwyneth Paltrow e faimoasa pentru dietele ei de detoxifiere. Incearca si tu!

Renuntati la mancarurile cu orez si paste si incercati putin orez brun, pui si peste. Va place salata de fructe? E momentul sa incepeti sa va faceti cate una cu mere, pere, smochine si stafide.

Nu uitati, o dieta de detoxifiere este eficienta daca o combinati cu sport.

 

Tags:
detoxifiere
detox
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Bunic
    1. Bunic 28.03.2015 22:49

    C?ut?m urgent colaboratori part-time care vor s? câ?tige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite?i mesajul PROIECT la adresa de email : brumar_vasile@yahoo.com

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare