Dieta alcalina te scapa de 7 kilograme intr-o saptamana

Te-ai intrebat vreodata care este secretul Victoriei Beckham? Nu ne referim la faptul ca nu are riduri, caci la cat de mult zambeste nici n-ar avea cum sa aiba, ci la silueta impecabila in ciuda faptului ca a nascut 4 copii. 

Dieta alcalina este cea care o multumeste si care da cele mai bune rezultate. Aceasta este dieta care presupune scoaterea din meniu a produselor alimentare acide, responsabile cu dezechilibrarea organismului si cu faptul ca impiedica absorbtia corecta a vitaminelor si mineralelor in organism.
 
Dieta se bazeaza pe alimente care mentin pH-ul corpului uman la acelasi nivel, adica alimente alcaline. In principiu, mesele trebuie sa contina 70 - 75% produse alcaline si 25-30%s produse acide. Nutritionistii spun ca aceasta dieta ii poate ajuta pe cei care ii respecta regulile cu strictete sa piarda chiar si 7 kilograme intr-o saptamana
 
Alimentele acide sunt cele care produc senzatia de greutate in organism, migrena, nervozitate, arsuri pe stomac, adica cele care produc acidoza, care lasa in organism reziduuri cu numeroase consecinte asupra digestiei. In exces, ele obosesc organele si altereaza functionarea lor.
 
Dieta alcalina a mai fost tinuta si de Jennifer Aniston, Kirsten Dunst si Gwyneth Paltrow.
 
Atentie! Daca te tenteaza aceasta varianta prin care poti slabi sau iti poti mentine greutatea, iti dam cateva informatii despre ce poti si ce nu poti manca, insa tine minte ca inainte sa iei o decizie radicala in ceea ce priveste stilul tau de viata si in special cel alimentar este bine sa consulti un medic nutritionist! 
 
 

Ce ai voie sa mananci 

 
Cele mai importante sunt fructele, verdeturile si legumele, in special urzici, pepene rosu, lamai, broccoli, patrunjel, mere, banane, cirese, smochine, grepfruit, portocale, pere, piersici, ananas, mandarine, avocado, varza, anghinare, conopida, fasole verde, telina, ridichii, morcovi, castraveti, ceapa, mazare, salata verde, dovlecei, sparanghel, vinete, usturoi, rosii, rucola, ardei gras, masline, spanac. De asemenea, se mai pot consuma seminte de tot felul, lapte batut, soia, hrisca, migdale, ulei de masline, busuioc, menta, iaurt, nuci si ceai verde.
 

Ce nu ai voie sa mananci 

 
Printre cele mai acidulate produse pe care le consumam se gasesc: branza, galbenusul, crevetii roz, somonul, codul proasptat, pastravul, carnea rosie, spaghetele, painea alba, orezul decorticat, mezelurile, untul, mazarea. 
 
Daca vrei ca dieta sa dea rezultate, trebuie sa scoti din alimentatie produsele cu faina, albusul de ou, ovazul, zaharul alb, orezul alb si brun, uleiul de floarea soarelui, berea, placintele, lintea, alcoolul, cerealele, ciocolata, biscuitii, dulciurile, dulceata, maslinele murate, fructele uscate, bauturile carbogazoase, porumbul, cartofii, fructele de mare, pestele, carnea de vita, oaie, porc si de pasare, frisca, ouale, fisticul, sosurile de soia, muraturile, laptele de capra sau vaca, inghetata, arahidele, alunele, mierea, cafeaua, gogosile, pastele, cafeaua, apa tonica, fasolea uscata si, in general, alimentele procesate.
Tags:
dieta
dieta alcalina
kilograme
slabit
slabire
mancare
alimente
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • Grig
    1. Grig 09.01.2015 10:54

    Venituri suplimentare de minim 300$/luna,prin munca pe calculator la domiciliu 1-2 ore/zi.Instruire gratuita pe mail. Cei interesati trimiteti textul "INFO" la adresa de e-mail m35grig@yahoo.ro

  • Libelula
    2. Libelula 28.01.2015 01:22

    Adica, maslinele sunt recomandate, "maslinele murate", nu. Daca nu stiati, maslinele se consuma numai marinate. De asemenea, mazarea figureaza si la recomandari si la produse interzise. Mai documentati-va pana sa dati sfaturi!

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare