Dieta cu ceai verde

  • 7 pasi ca sa faci un smoothie perfect

    Dupa ce iti cumperi un blender, entuziasmul te impinge sa faci tot felul de combinatii care mai de care mai dubioase.

  • Dieta cu ceai verde

    Cunoscut pentru faptul ca blocheaza absorbtia grasimilor in organism, ceaiul verde este solutia ideala atunci cand vrei sa slabesti.

  • Trei probleme care se rezolva cu o cana de ceai

    Arunca departe cana de cafea si jura-i fidelitatea frunzei de ceai.

  • Ceai verde pentru slabit

    Intre calitatile lui de a face metabolismul sa functioneze ca pe roate si puterea de a preveni raceala, ceaiul verde e un miracol pastrat intr-o cana.

  • Inghetata cu ceai verde si avocado

    Vreti ceva revigorant care sa va aduca energia data de o cafea dar totusi nu ati bea ceva fierbinte? Avem exact ce va trebuie.

  • Fructe si legume colorate

    Spune repede zece fructe si legume mov? Repede, am zis! Daca si tu te-ai oprit dupa vinete si afine, nu-i nici o problema.

  • Ceai verde pentru par

    Inainte de a te repezi in farmacii in cautare de tot felul de medicamente care promit sa-ti mentina o coafura de arici, asculta-ma putin.

  • Ceaiul verde te scapa de burta

    Daca esti in cautarea unor solutii sanatoase ca sa dai jos grasimea abdominala afla ca ceaiul verde te scapa de burta.

  • Dieta a la Sophie Uliano

    Ce-i drept multi dintre voi ati fi tentati sa alegeti intre prima sau a doua varianta de raspuns.

Cunoscut pentru faptul ca blocheaza absorbtia grasimilor in organism, ceaiul verde este solutia ideala atunci cand vrei sa slabesti. Mai mult un stil de viata decat un regim drastic, dieta cu ceai verde isi face efectul in timp si te ajuta sa-ti pastrezi silueta din momentul in care slabesti.

Pe langa faptul ca are un efect tonic asupra organismului, ceaiul verde este bogat in antioxidanti care incetinesc procesul de imbatranire si contribuie semnificativ la scaderea sanselor de dobandire a cancerului si a problemelor de inima.  Pentru a beneficia de proprietatile ceaiului verde, este suficient sa consumi 3-4 cesti de ceai verde pe zi. Atentie, nu face exces! Un consum mai mare poate favoriza aparitia insomniilor, ceaiul verde fiind bogat in cofeina.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Cum tii dieta cu ceai verde ?

Nu este suficient sa bei ceai verde ca sa slabesti, ci trebuie sa combini acest ritual cu obiceiurile alimentare sanatoase. Incearca sa consumi alimente naturale in cantitati mici (1300-1500 de calorii pe zi), sa nu combini aiurea mancarurile si sa te ridici de la masa cand inca nu te-ai saturat.

Lista alimentelor interzise in dieta cu ceai verde, ca in multe alte diete, este una destul de lunga, ea include dulciurile, mezelurile, toate alimentele procesate, prajiturile, lactatele grase, produsele de patiserie, carnea grasa, prajelurile, pastele din faina alba, produsele de patiserie, snackurile.

Este dovedit ca persoanele care consuma ceai verde slabesc mult mai repede decat persoanele care nu consuma ceai verde. Si nu uita ca, pe langa faptul ca  ceaiul verde te scapa de burta, minunata bautura are un puternic efect antioxidant si intareste imunitatea organismului.

Antioxidantii puternici din ceaiul verde blocheaza acumularea de celule adipoase. Ceaiul verde este de 200 de ori mai eficient asupra pielii decat vitamina E, pentru ca actioneaza asupra radicalilor liberi, care afecteaza celulele sanatoase.

Ceaiul verde nu se bea doar in cana. Il poti folosi si pentru smoothie-uri delicioase, ca cel cu kiwi si mango. Aveti nevoie de un blender si de ingredientele pe care le gasiti in reteta de pe site.

Tags:
verde
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare