Dieta cu grapefruit (Diete de la cititori)

Dieta cu grapefruit utilizata pentru a pierde rapid cateva kilograme. Este foarte eficienta pentru ca fructul in sine taie pofta de mancare, elimina colesterolul si arde grasimile din organism.

Majoritatea persoanelor care incearca aceasta dieta timp de o saptamana reusesc sa slabeasca intre 4-5 kilograme. MIC DEJUN: Cereale, un ou fiert, o jumatate de grapefruit, cafea sau ceai indulcit cu miere

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

PRANZ: O jumatate de grapefruit si doua oua fierte, piep de pui la gratar, salata de castraveti si rosii cu verdeata si lamaie, o felie de paine prajita (de preferat paine neagra)

CINA: O jumatate de grapefruit, carne de peste sau de pasare si legume cuptor fara ulei, la gratar sau fierte la aburi sau ciuperci la gratar, cu cat se consuma mai mult grapefruit, cu atat pofta de mancare va scadea mai mult. Puteti alege sa stoarceti grapefruit-ul si sa il consumati ca pe un suc, atentie insa, nu trebuie indulcit. In timpul acestei diete trebuie redus consumul de cafea si se renunta complet la dulciuri. Pentru rezultate excelente, se recomanda miscare cat mai multa, consum minim de sare.

Tags:
grapefruit
dieta de la cititori
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare