Dieta de nutritionist

Se spune sa nu respecti toate sfaturile doctorului si nici pe toate ale preotului. Dar dieta de nutritionist este o cale foarte buna pentru a afla care sunt alimentele cu adevarat utile in cadrul unei alimentatii sanatoase.

     

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Dieta de nutritionist include unt de migdale. Aceasta aduna toate beneficiile cu totul speciale din migdale si este chiar mai bun decat untul de alune, avand mai putine calorii.

Fructe congelate ca alternativa la dulciurile cu zahar rafinat. Textura speciala a fructelor congelate (vezi beneficiile bananelor congelate) sunt un alt truc al diete de nutritionistilor.

Sardelele ca alternativa foarte buna pentru pestele gras, de cele mai multe ori prea scump! Gustroase, sanatoase, pline de beneficii sunt la fel de sanatoase ca si somonul!

Din dieta de nutritionist nu lipseste iaurtul. Cat de mult se poate. Cu o conditie sa fie simplu! Dar nici cereale intregrale, mai ales de grau si ovaz, ca fiind cea mai buna si sanatoasa sursa de fibre. Combinatia folosita in dieta de nutritionist este: lapte degresat, o banana si trei linguri cu cereale integrale. Stiu ei ce stiu!

Dieteticienii folosesc parmezan, inainte de orice alt fel de branza. Gustul puternic si, implicit, avantajul de a folosi cantitati mici, la care se adauga caloriile putine, fac din parmezan branza ideala.

Dieta de dietetician include multa apa plata si cel putin doua mere pe zi. Merele sunt fructele ideale: putine calorii, fibre, vitamine pretioase, minerale si beneficiul suplimentar de a taia pofta de mancare.

Ciocolata cu lapte si ouale fierte sunt alte doua alimente pe care dieteticieni le consuma. Ciocolata cu lapte, in cantitati mici, combina avantajele aduse de cea neagra, iar gustul bun binedispune. Ouale fierte sunt satioase si ard calorii.

Nu in ultimul rand dieteticienii includ in dieta nuci, pentru grasimile lor sanatoase, si fructe uscate, pentru minerale si placerea de a rontai ceva sanatos!

Nu-ti ramane decat sa aplici, in dieta ta, cat mai multe din trucurile dietei de nutritionist! E simplu!

Tags:
dieteta de nutritionist
dieta cu putine calorii
dieta pentru scaderea in greutate
dieta
calorii
metabolism
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare