Ce sa nu mananci inainte de nunta

Oricat ar suna a cliseu, pielea ta reflecta regimul alimentar. Nu exista nici un dubiu ca vizita la un spa sau grija ridicata pentru bunastarea pielii tale o poate face extrem de frumoasa si ferma. Dar tineti minte ca efectul nu e de durata. O piele frumoasa pe termen lung este mentinuta de modul in care te hranesti. De aceea vreau sa iti povestesc despre dieta inainte de nunta.

Cele mai multe mirese apeleaza la diete drastice inainte de nunta. Se concentreaza pe slabit rapid si nu gandesc deloc preventiv.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Daca tot stii ca te mariti, de ce nu incepi sa acorzi mai multa atentie la ce mananci cu 5 luni inainte de nunta ? Cu siguranta vei avea efecte mai bune, pe termen indelungat. Vei reusi sa pierzi kilogramele in plus si sa iti tonifici corpul.

In primul rand trebuie sa ai grija la ce mananci. Daca te-ai trezit in buza nuntii si rochia de mireasa te strange in talie, e timpul sa te hidratezi la maximum. Apa ajuta la detoxifierea corpului si la cresterea metabolismului. In plus iti face o piele de vis, supla si radianta.

In al doilea rand, daca iti supraveghezi putin regimul alimentar iti vei imbunatati si modul de a te hrani. Daca pana acum aveai trei mese pe zi si niste gustari intre, de aici inainte trebuie sa optezi pentru obiceiuri mai sanatoase.

Ar fi ideal sa incepi sa mananci mese mai mici, cate 6-7 in fiecare zi. Nu sari peste ele si in special peste micul dejun. Incearca sa incluzi multe proteine si fibre in dieta, vei reusi sa slabesti la timp pentru nunta. Si e foarte important sa nu mananci acelasi lucru in fiecare zi, te vei plictisi.

Din moment ce ti-ai pus dieta la punct e timpul sa vezi ve faci la capitolul fitness.

Daca mergi la sala cu siguranta ai un antrenor pe acolo asa ca pune-l la treaba. Roaga-l sa iti faca un plan care sa te faca sa intri in rochia de mireasa si sa arati superb in ea. Poti merge la sala de trei ori pe saptamana iar cand ai chef, mergi la dans. E o alta metoda de a scapa de calorii.

Nu uita sa dormi suficient si voila, dieta inainte de nunta a fost integral detaliata. Vei fi o mireasa superba. Toate sunteti.

Tags:
Dieta inainte de nunta
dieta rapida si eficienta
dieta eficienta
calorii
dieta drastica
regim de viata sanatos
fitness usor
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare