Dieta sanatoasa

Putina atentie, putina vointa, putina perseverenta si informatii pe care le gasiti aici, pe www.dietetik.ro sunt calea care duce catre o dieta sanatoasa, in acelasi timp cea mai buna cura de slabire. Ideea care sta la baza dietei sanatoase este sa folosesti alimentele potrivite pentru fiecare din problemele pe care le ai.

       

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Astfel retentia de apa, o situatie foarte neplacuta, dar de care nu a scapat nici o femeie se rezolva ci ananas proaspat, papaya  si pepene galben. Ananasul este un veritabil antiinflamator natural, nutrienti din ananas fiind capabili sa amelioreze foarte eficient edemele. Papaya are un puternic efect laxativ, iar pepenele este un minunat diuretic.

Combinatia dintre toate acestea are si un efect anticelulitic foarte eficient, mai ales daca toate aceste fructe sunt incluse constant in dieta sanatoasa.

Adauga in dieta sanatoasa alimente care purifica organismul. Sparanghelul, portocalele, grapefruit-ul si lamaia sunt ideale pentru a te scapa de toxine si de cateva kilograme, daca meniul tau zilnic le cuprinde in cantitati crescute. Toate iti aduc multe minerale si iti refac stocurile de vitamine.

Diata sanatoasa care urmareste fie doar patrarea greutatii ideale, fie scaderea in greutate nu poate s anu cuprinda ridichi si fulgi de ovaz, pentru capacitatea lor de a stimula digestia. Combinate cu proteine, alimentele care sunt foarte bogate in fibre sunt asocierea care duce la o sanatoasa scadere in greutate. 

A manca si, mai ales a manca lucruri gustoase sunt o sursa de placere pentru creier, si este unul din motivele pentru care, din placerea de a manca, risti sa te alegi cu kilograme in plus. Solutia se gaseste tot in mancare, mai exact in alimentele care taie pofta de mancare. La loc de cinste sunt merele, vinetele si rosiile.

Adauga la toate acestea una din conditiile de baza ale dietei sanatoase: mancarea gatita in casa. Indiferent de numarul de calorii al preparatelor facute in casa acestea sunt infinit mai sanatoase decat cele gata preparate, scrie cuisine az.
Combina toate acestea, alcatuieste-ti meniul cu atentie, adaptat nevoilor tale si o sa poti profita din plin de avantajele dietei sanatoase.

Tags:
dieta sanatoasa
retentia de apa
metabolism fitness
detoxifiere
calorii
fibre
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare