Dieta SirtFood sau dieta cu ciocolata si vin

Diete celebre 23.02.2016

Daca nu ai auzit pana acum de Dieta SirtFood, cu siguranta vei auzi foarte repede pentru ca este una dintre cele mai bune vesti din ultimul timp in materie de slabire. 

 
O dieta care iti spune ca poti manca ciocolata si poti sa o stingi apoi cu un oahar de vin, cu siguranta ne atrage atentia si ne face sceptici
 
 
Ce este Dieta SirtFood
 
Fondatorii acestei diete sunt doi nutritionisti, Aidan Goggins si Glen Matte care au reusit sa exploateze puterea stiintei sirtuinei (o clasa de proteina asociata longevitatii) pentru a crea aceasta dieta revolutionara.
Aceasta dieta se bazeaza pe anumite alimente, plante mai exact care sunt bogate in compusi chimici meniti sa activeze sirtuina.
Acesti activatori pentru sirtuina sunt capabili sa activeze asa numita ”gena a slabirii„ in organism care functioneaza asemanator situatiilor in care faci exercitii fizice, cresti rata metabolica, arzi grasimi, sporesti masa musculara si iti imbunatatesti sanatatea. 
Tarile in care oamenii consuma aceste alimente de secole, precum Japonia sau Italia, sunt catalogate ca fiind tarile cu oamenii cei mai sanatosi si longevivi din lume.
Cei doi nutritionisti abia au lansat si o carte unde explica principiile acestei diete si ofera retete culinare potrivite regimului SirtFood.
 
Cum functioneaza?
 
Aceasta dieta este conceputa a fi urmata cu ajutorul a doua etape: prin de ardere intensa si a doua menita sa te ajute sa introduci aceste alimente in dieta ta zilnica.
In meniu pot intra urmatoarele alimente: mere, citrice, patrunjel, capere, coacaze, ceai verde, soia, capsune, tumeric, ulei de masline, ceapa rosie, rucola, kale, vin rosu, ciocolata neagra si cafea.
Pentru primele 3 zile ale primei etape trebuie sa alegi sa consumi 2 sucuri de legume, frunze sau fructe verzi si o masa solida in fiecare zi.
In urmatoarele 4 zile ale saptamanii ai voie doua sucuri si doua mese.
In a doua etapa trebuie sa inveti sa consumi zinic alimentele pe care le-ai gustat in prima etapa. In plus, ai voie pana la 20 de grame de ciocolata neagra pe zi si un pahar de vin rosu. Un deliciu!
 
Tags:
dieta
sirt food
ciocolata
vin
slabire
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare