Dieta lui Heidi Klum

Invidiata pentru corpul sau, Heidi Klum ne da din cand in cand cate o informatie referitoare la dieta sa si cum reuseste sa se mentine in forma. De curand, supermodelul a afirmat ca exista ceva ce n-ar manca niciodata. 

"Nu mananc covrigi de niciun fel, niciodata! E ca si cum ai manca o cutie de carton", a spus aceasta, adaugand ca alege in fiecare dimineata un smoothie sanatos. Ia in considerare sfatul ei si, in loc sa-ti cumperi covrigi in drum spre serviciu, mai bine prepara-ti de acasa un smoothie plin de energie

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Vedeta a afirmat ca face parte din categoria femeilor care se simt bine daca sunt slabute si a dezvaluit secretul ei: "Reusesc sa ma abtin sa mananc carbohidrati. Imi plac foarte mult legumele". 

 
 

De altfel, Heidi Klum este o adepta a dietei "Ultimate New York", gandita de celebrul antrenor de fitness David Kirsch. Dieta este intensa, pe alocuri drastica, si presupune reducerea carbohidratilor si consumul ridicat de proteine. Se desfasoara pe durata a 14 zile, in trei etape si, pe langa programul culinar strict necesita si efectuarea exercitiilor cardio, fitness si aerobic. 

In prima faza, modelul consuma maximum 1.000 de calorii pe zi, in meniul sau regasindu-se puiul, somonul, ciupercile, salatele, nucile si ouale, plus legume precum ciuperci, dovlecei, praz, mazare, rosii, castraveti.

In a doua etapa, aceasta adauga fructe si lactate si in ziua a 14 doar trei shake-uri proteice.

Pe langa aceste exercitii, Heidi practica foarte des yoga, fiind surprinsa de multe ori in parcurile din New York pe iarba, in pozitie de meditatie. Un alt secret, de data asta surprinzator, este ca supermodelul se culca in fiecare seara la 20:30, maximum la ora 21. Bine, tinand cont de faptul ca are patru copii, ne imaginam ca i se si termina energia foarte repede. 

 

Tags:
dieta
ultimate new york
heidi klum
silueta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Doriserexy
    1. Doriserexy 03.04.2020 22:13

    Hi! Write only if you are serious! Jess. Age 26. My new photos and sexy videos here >>>Click!

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare