Dr. Oz se trateaza naturist

Nu ai nevoie de reteta de la medic pentru orice mica problema de sanatate cu care te confrunti. Se intampla ca uneori sa te doara capul. Se mai intampla sa te trezesti cu muschii indaratnici si dureri de spate.
 
Se intampla, asta nu trebuie sa te trimita ca din glont la dulapiorul cu medicamente. Stiati ca romanii sunt campioni la luat medicamente cu pumnul? Uneori un remediu naturist este tot ce iti trebuie ca sa te simti mai bine. Pana si faimosul Dr. Oz se trateaza naturist.
 
Am imprumutat cateva din secretele lui, poate in el aveti incredere si lasati flaconul jos din mana. 
 
Migrenele se trateaza naturist
 
Daca pana acum trageai draperiile si te izolai intr-o camera inundata de bezna, cu o lista de pastile la purtator, treci pe remedii naturiste pentru migrene. Incearca o solutie care tinteste simtul olfactiv. Uleiul esential cu miros dulceag de menta este exact ce ai nevoie. E usor de aplicat, e ieftin si natural. Maseaza-ti cateva picaturi pe tample si lasa-l sa actioneze timp de o jumatate de ora. Proprietatile lui antiinflamatoare iti vor calma sistemul nervos. 

Balonarea se trateaza naturist

Dr. Oz vorbeste des in emisiunile lui de metodele care reduc balonarea. Ceaiul de margarete este o metoda delicioasa. Diuretic usor, ceaiul te va ajuta sa scapi de balonare si in acelasi timp de apa pe care o retii in organism. Ceaiul de margarete ajuta la digestia mancarurilor grele asa ca fie mananci mai light, fie bei o cana pe zi. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Durerile de spate trec cu un masaj rece

Cum il faci? Trebuie sa pregatesti ingredientele intai. Pune la gheata un pahar de plastic sau din hartie plin cu apa in care ai picurat 2 picaturi din uleiul esential de menta de care vorbeam mai sus. Lasa-l la congelator si cand a inghetat bocna scapa de pahar. Pune guguloiul rece direct pe  zona dureroasa si maseaz-o. Dr. Oz baga mana in foc ca iti va trece durerea.

Trateaza parul deteriorat prin metodele recomandate de faimosul medic

Uleiul de masline revitalizeaza parul care va fi mai sanatos si mai stralucitor dupa un tratament intensiv. Fa-ti o masca si tine uleiul de masline pe cap timp de 10 minute apoi spala parul. Acizii monosaturati din uleiul de masline vor proteja firul de par si il vor descurca in acelasi timp, facandu-l mai usor de intretinut.

 

 

Tags:
Dr. Oz se trateaza naturist
Dr. Oz
ulei de masline
masca de par
scapa de balonare
dureri de spate
tratament migrene
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare