Exercitii pentru abdomen

Oricat am incerca sa ne ferim de ele, nesuferitele abdomene raman cele mai eficiente exercitii pentru abdomen plat ca palma.

90 de studii si 5 decenii de cercetare stau marturie pentru eficienta cu care abdomenele framanta colaceii de grasime, pana nu mai ramane nici urma de aspect pufos.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Secretul este sa ataci cu forta burdihanul si sa nu te opresti la prima senzatie de oboseala. Este dificil dar nu imposibil. Grasimea de pe abdomen trebuie sa dispara cumva si asta se realizeaza doar printr-un regim de viata sanatos in care dietele rapide se impletesc cu mersul la sala.

Cu exercitiile potrivite, ajungeti sa ardeti 14 la suta din grasimea de pe abdomen, sa va subtiati talia si sa pierdeti in jur de un kilogram in prima saptamana de sport.

Antrenorii de fitness au pus la punct un program prin care, pe de o parte va tonifiati abdomenul, iar pe de alta ardeti grasimile de pe el.

Trei zile pe saptamana aveti program de tonifiere. Abdomenul visat se obtine cu valuri de sudoare. Asadar pregatiti-va sa faceti cate 3 seturi de ridicari si coborari. Abdomenele se fac rapid, la interval de 2 secunde, pana simtiti o arsura a muschilor pe care ii lucrati. In momentul respectiv, specialistii recomanda o pauza de 15 secunde.

Veti reusi destul de repede sa ajungeti la seturi de cate 50 de abdomene. Acesta va fi momentul in care va trebui sa diversificati exercitiile combinand abdomenele cu metoda Plank.

“Scandura” intareste muschii abdominali, umerii, bratele si fesele. Chiar daca nu ridicati nimic, veti vedea ca va incordati foarte mult abdominalii pentru a mentine pozitia rectilinie.

Nu respirati usurati! Ati auzit doar jumatate din program. Pe langa exercitiile pentru abdomen mai e nevoie de putin cardio. Ideal ar fi ca 5 zile pe saptamana sa rezervati o jumatate de ora pentru : jogging, inot sau plimbari rapide. Toate va ajuta sa ardeti grasimile de pe abdomen.

La capitolul mancare, specialistii recomanda portionarea meselor si introducerea in meniu a cerealelor integrale, a fructelor si a grasimilor bune. Incearcati sa aveti un aport de 1800 de calorii pe zi. Le puteti numara usor cu ajutorul calculatorului de calorii al Dietetik.

Asadar, oricat de nesuferite ar fi abdomenele, doar exercitii de genul acesta dau rezultate rapide. Evident, daca stiti alte exercitii nu le tineti doar pentru voi.
 

Tags:
exercitii pentru abdomen
abdomene
regim de viata sanatos
Plank
grasimi bune
calculator de calorii
calorii
fitness
jogging
inot
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare