Exercitii pentru spate

Mi-am dat seama ca spatele meu nu este atat de sexy pe cat il credeam, atunci cand - acoperit de o rochie de seara- nu a atras priviri fascinate. Am nevoie de exercitii pentru spate si am nevoie repede, ca imediat vine sezonul rochiilor si trebuie sa am ce sa etalez.

Un spate frumos e pus in evidenta de o rochie bine croita, dar oricat de talentata ar fi croitoreasca nu poate sa ambaleze un spate nelucrat.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Am gasit un set de exercitii care ma vor ajuta sa scap la timp de grasimea de pe spate. Doar vine vara si nu o sa am unde-l ascunde in costumul de baie.
In 15 minute o sa va explic cum sa va modelati un spate sexy. E vorba despre un set de exercitii creat pentru a lucra pana si ultimul muschi de pe spatele vostru.

Odata cu exercitiile pentru spate va trece si durerea cauzata de statul pe scaun sau mersul pe tocuri. In plus, promit va veti sta mai drepte si veti avea o postura de invingator. Daca mai spun ca va ajuta sa pierdeti si centimetri in talie, sper ca va conving de tot.

Pentru rezultate optime trebuie sa faceti exercitiile pentru spate o data sau de doua ori pe saptamana. Va odihniti timp de un minut intre exercitii si dupa ce ati terminat un set, va mai trageti sufletul doua minute. Apoi o luati de la capat de doua ori. Hai ca nu e deloc dificil.


Incepem cu tractiuni la bara cu priza la piept. Exact ca in imaginea de mai jos.


Incrucisati labele picioarelor, apucati-va sanatos de bara si incepeti sa va ridicati pana ajungeti cu pieptul in dreptul ei. Ramaneti acolo pentru 5 secunde si repetati de 5 ori.


Tractiuni la bara fixa pe orizontala. Acum exercitiul asta te pune intr-o pozitie mai dificila, dar in sine nu este greu deloc. Trebuie doar sa-ti indoi genunchii la 90 de grade, ca in poza de mai jos si sa iti tii talpile pe podea in timp ce cu ajutorul bratelor te aproprii si te indepartezi de bara. Aici nu aveti o limita de repetitii, puteti face cate vreti.



A sosit timpul sa apelam la gantere ca sa facem niste exercitii de ridicare in lateral cu ele. Luati cate una in fiecare mana apoi aplecati-va in fata pana cand torsul ajunge aproape paralele cu podeaua. Apropiati mainile si apoi ridicati incet bratele, fara sa va miscati corpul. Repetati de 12 ori.



Daca incepeti de acum exercitiile pentru spate, mai aveti ceva sanse sa afisati un spate sexy pe plaja. Dar trebuie sa va grabiti.Mai multe exercitii de acest tip gasiti pe Women'sHealth.
 

Tags:
exercitii pentru spate
stai drept
cifoza
cocoasa
dureri de spate
fitness usor
exercitii pentru spate
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare