Hainele afecteaza sanatatea

Secrete 07.03.2013 Jeanette

Probabil ca banuiai tu ceva dar acum vei stii sigur care sunt hainele sunt croite anapoda sau facute din materiale care nu sunt bune pentru sanatatea ta.Iata de ce ar trebui sa privim si altfel imbracamintea. 

Haina il face pe om sau omul face haina? Omul face haina care, la randul ei, il face pe om sa se simta increzator, sa aiba sentimentul de apartenenta la un grup, dar in multe situatii hainele ii dau omului o stare de inconfort incredibila.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Blugii skinny si lenjeria de compresie cu talie inalta sunt cauze importante in problemele digestive. Aceste haine pot pune presiune asupra abdomenului si a coapselor, astfel incat apar renumitele “arsuri” sau chiar balonari. In cazul lenjeriei, nervii se irita, iar tu dai semne de sensibilitate crescuta la atingere, furnicaturi, chiar dureri la nivelul coapsei. Daca tii neaparat sa pari supla la un eveniment, incearca sa mananci cat de usor si putin poti si incearca sa desfaci sau sa slabesti putin ce te incomodeaza imediat dupa ce mananci. Daca ai unde, bineinteles.

Sunt anumite tipuri de materiale pe care nu le luam in serios, iar ele isi fac de cap cu pielea noastra, mai ales cu cea foarte sensibila sau chiar cu alergii. Ce provoaca aceste mancarimi insuportabile nu e materialul cat e textura acestuia, iar cel de lana de afla in top. Un alt loc fruntas in provocarea iritatiilor si a mancarimii, il ocupa elasticul de la soseste, chiloti sau breteaua de la sutien. Materialele sintetice precum nailonul si lycra, in cazul lenjeriei intime, pot provoca si ele probleme. Este de preferat bumbacul, deoarece lasa pielea sa respire, e non alergenic si este un bun protector de candida.

Citeste mai departe pe hotcity.ro

 

Tags:
haine
material sintetic
lycra
vopsea textila
sanatate
piele sanatoasa
eruptii cutanate
balonare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare