Hear Clear Pro – dispozitivul auditiv fara neplaceri

Afectiuni 07.08.2017 dietetik
Cine are deficiente de auz nu are incotro si trebuie sa utilizeze un aparat auditiv. Persoanele cu deficiente de auz cunosc foarte bine dezavantajele clasicelor aparate auditive, anume ca nu auzi bine de la distanta, apar pe fundal tiuieli si alte zgomote, sunt incomode si cu fire pe dupa ureche si iti obosesc zilnic creierul, care se chinuie sa distinga sunetele. Cu noul produs Hear Clear Pro nu vor mai fi neplaceri. Aflati in randurile urmatoare cu ce vine nou! 
 
Cand ai deficiente de auz este greu sa te mai bucuri de viata, pentru ca pierzi micile placeri. Devine din ce in ce mai greu sa-ti desfasori activitatile la munca, pentru ca nu auzi bine de la distanta ce-ti comunica seful, te intelegi greu cu rudele si prietenii, nu auzi chicotelile nepotilor, iti vine greu sa traversezi strada si multe alte neplaceri. Nu este usor cand esti afectat pe toate planurile. In final ajungi sa te izolezi, pentru ca te saturi sa tot citesti pe buzele celor din jur, te saturi sa fii fara vlaga si cel mai urat aspect este ca multi nu-ti inteleg problema si rad, din pacate, de cei cu deficiente, iar clasicele aparate auditive nu au cum sa nu fie observate din exterior. De altfel, este si neplacut sa intrebi de mai multe ori ce ti s-a comunicat doar pentru ca nu auzi bine.
 
 
Nu zic ca sunt rele vechile aparate auditive, dar daca apar noi produse si mult mai bune si mai performante, de ce sa nu le dam o sansa. Hear Clear Pro este atat de finut si fara fire incat nu va sti nimeni ca-l utilizezi, iar pe deasupra iti ofera posibilitatea de a auzi foarte bine chiar de la distanta mare incat veti auzi si cele mai subtile chicoteli si soapte. Sunetele vor fi mult mai usor de perceput, intrucat sunt curatate si nu vor mai fi alte zgomote pe fundal ca sa fie greu sa distingi. In timp vei observa ca vei avea mai multa energie si vei scapa si de oboseala mintala. Trebuie sa recunoastem ca zilnic sa te chinui sa auzi bine, te poate obosi destul de tare. Cu aceasta inovatie poti sa te bucuri si tu de micile lucruri ale vietii si merita testat, zic eu.

Cum functioneaza Hear Clear Pro si ce beneficii aduce?

Acest produs se vrea cel mai bun dispozitiv auditiv de pe piata. De ce? Pentru ca nu aduce neplaceri si este modern si estetic. Aceste atribute nu ar fi fost posibile, daca nu ar fi avut microprocesoare, care sa functioneze conform roboticii americane. Constructia este atat de mica incat este invizibila, dar este usor de folosit, pentru ca nu are fire. Dar mai multe detalii veti gasi pe site-ul oficial al produsului.
 
O asemenea inovatie nu avea cum sa nu aduca o serie de beneficii ravnite pentru orice persoana care are deficiente de auz si anume:
  • Vei auzi sunetele de la o distanta de peste 230 metri
  • Vei auzi de 4 ori mai bine
  • Vei auzi cele mai mici soapte si chiar tonurile joase cu circa 50% mai bine
  • 97,8% din tiuielile si zgomotele percepute de ureche ca in cazul clasicelor aparate auditive vor fi eliminate
  • Iti maresti lizibilitatea exprimarii, deci nu doar ca vei auzi de la distante mari, dar vei intelege clar sunetele
  • Vei scapa de durerile de cap si oboseala mentala
  • Vei avea un somn mult mai linistit
  • Obtii de 3 ori mai multa energie
 
*Si ia ghiciti, mai sunt si alte beneficii, dar chiar nu apuc sa le enumar pe toate asa ca va invit pe pagina oficiala a produsului.
 
Sa stiti ca si alimentatia joaca un rol important in cazul problemelor cu auzul. Avem nevoie de alimente bogate in anumite vitamine si minerale care sa ne ajute auzul si sa previna viitoare deficiente. Dupa cum puteti observa, nu doar traumatismele sau varsta conteaza. Din pacate, problemele cu auzul nu privesc doar persoanele varstnice. Nici cei tinerii nu sunt scutiti de probleme daca nu au un stil de viata sanatos, nu se feresc de factorii declansatori si nu se alimenteaza sanatos. Exista cateva metode ca sa-ti imbunatatesti auzul. Acestea se aplica in viata noastra de zi cu zi si chiar daca ai inceput sa resimti probleme de auz, poti preveni agravarea problemelor. Zic ca merita incercate!

Cum se utilizeaza Hear Clear Pro?

V-am spus deja anterior ca este foarte estetic si usor de utilizat, mai ales ca nu are  fire. Pana acum v-ati obisnuit ca aparatele auditive sa aiba baterii standard, ei bine, cu noul produs nu mai este cazul. Acesta vine la pachet cu un incarcator portabil, care sa va permita sa-l utilizati oriunde si oricand si nu va va lasa cand aveti mai mare nevoie.
 
Incercati sa evitati aglomeratiile, concertele si chestiuni de acest gen, pentru ca zgomotul nu afecteaza doar urechea, ci creste si riscul unui atac de cord. Mai bine sa ai o viata linistita si sa ai grija de auzul tau asa cum este.

Cum achizitionez Hear Clear Pro si ce impact are asupra utilizatorilor?

Acest dispozitiv auditiv sau asistent, cum se mai numeste, nu se gaseste inca in farmacii, dar il puteti comanda de pe internet doar de pe pagina oficiala a sa. Si este indicat sa faceti asa ca sa evitati contrafacerile, care ar stirbi imaginea produsului. Nu este greu de comandat. Trebuie doar sa completezi un formular de comanda cu datele persoanale, carre oricum sunt confidentiale si ramane sa va sune un operator caruia sa-i confirmati comanda. Produsul va ajunge in cateva zile la voi si veti face plata la sosire. Sa stiti ca pretul este unul mult mai accesibil in comparatie cu clasicele aparate auditive si anume vei da doar 300 Lei cu ajutorul reducerii de 47%, pretul initial fiind 569 Lei. Secretul este sa urmariti reducerile, care sunt doar anumite perioade, asa ca actionati repede! Si stocurile se pot epuiza rapid! Nu am spus ca pretul este chiar un chilipir, ci doar ca este mai accesibil in comparatie cu alte aparate, acesta nu aduce neplaceri si functioneaza dupa o tehnologie performanta si te ajuta sa economisesti anual 416 Lei, tocmai pentru ca are incarcator portabil. Acesti bani i-ati fi cheltuit pe baterii standard.
 
Impactul asupra utilizatorilor este uimitor. Atatea cuvinte de lauda pe site-ul oficial si pe alte forumuri de pe internet, incat nu te poti indoi de eficacitatea produsului. Multe persoane au spus ca Hear Clear Pro le-a schimbat viata in bine si se bucura ca deficientele de auz nu mai reprezinta o problema de care sa le fie rusine si care sa le ingreuneze viata. Desigur, unele persoane poate au probleme mult prea grave de auz si poate acest dispozitiv nu le poate ajuta asa cum ar trebui, dar pentru asta exista medici specialisti care sa va indrume.

Abia astept sa apara cat mai multe pareri despre Hear Clear Pro ca sa fim de folos potentialilor cumparatori! Acestia trebuie sa-si faca o idee despre produs.
Tags:
dispozitiv auditiv
auz bun
probleme auz
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • NicuF
    1. NicuF 28.02.2021 09:15

    Firmă de tot rahatul ! Cică este produs în Germania dar îl vinde o firmă poloneză. dacă ești nemulțumit trebuie să trimiți reclamația la firma din Polonia și nu la subsidiara din Romania, care funcționează doar ca Depozit în București sau pe lângă !! După ce trimiți reclamația + produsul în Polonia nu mai primești nici un răspuns, nici banii dați pe produs ! Așa escroci încă nu am pomenit !

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare