Horoscop 17 iunie

berbec

berbec

Esti foarte entuziasmata de noile tale obiective si esti dispusa sa faci aproape orice pentru a le atinge. Daca este nevoie sa treci cu vederea peste anumite restrictii, nu ezita. Chiar daca poti drumul nu va decurge fara niciun hop, nu lasa nimic sa te impiedice sa atingi succesul.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

taur

taur

De obicei preferi o ruta directa atunci cand vrei sa atingi o destinatie, dar calea curenta catre succes ar putea fi una intortocheata. In loc sa incerci sa iti ascunzi incertitudinile cu un comportament arogant, asteapta pana cea mai buna optiune devine aparenta.

 

gemeni

gemeni

Te simti de parca esti in fruntea jocului, iar acest lucru iti da puterea iti scoti in evidenta farmecul si spiritul rapid. Totusi, s-ar putea sa fii atat de isteata in relatarea povestii tale incat te vei entuziasma foarte mult si vei trece de linia care separa faptele de fictiune. Ramai la adevar inca de la inceput.

 

rac

rac

Oamenii ar putea parea excesiv de intensi si s-ar putea sa nu ai prea mult noroc daca incerci sa ii calmezi. Toata aceasta drama este vorba despre manevrarea disconfortului tau pe care il simti atunci cand cineva pare sa piarda controlul. Tu esti singura responsabila de propriile emotii.

leu

leu

Te simti de parca ar trebui sa te pregatesti pentru un spectacol, dar nu stii de ce. Cineva s-ar putea sa se poarte intr-o maniera ciudata si ceva nu are logica. Esti tentata sa iti exprimi frustrarea sub forma de ura, chiar daca nu ai un motiv logic. Chiar daca iti vine sa dai un raspuns imediat, asteapta pana se linisteste situatia.

Citeste pe Hotcity.ro

Tags:
Horoscop
Zodiac
astre
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare