Humus

Ingrediente:

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

  • O conserva de naut (e mult mai simplu de folosit decat nautul uscat)
  • O lingurita zeama de lamaie
  • O lingura de iaurt
  • Susan alb si negru
  • Ulei de masline
  • Ulei de susan
  • sare

 

Mod de preparare humus

 

Nautul din conserva se scurge si se pune in robotul de bucatarie. Il mixam pana devine pasta si apoi incepem sa adaugam restul ingredientelor.

 

 

In general hummusul se prepara cu sos tahini care este un sos din susan dar eu nu am gasit asa ca am macinat niste seminte de susan (si negru si alb) impreuna cu putin ulei de susan. Praful rezultat l-am adaugat la compozitia de naut (cam 2 lingurite de praf de susan).

 

 

Crema rezultata se serveste cu paine prajita si asezonata cu multa verdeata proaspat tocata. Merge foarte bine si cu rosii uscate murate.

S-aveti pofta, si poftiti si alta varianta de humus :)

 

 

Tags:
humus
naut
lamaie
iaurt
susan
ulei de susan
ulei de masline
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare