Impachetari cu ciocolata pentru silueta de invidiat

Impachetarile cu ciocolata au un rol de relaxare, hidratare, tonifiere si remodelare, asa ca, in loc sa mananci ciocolata care o sa ti se depuna pe coapse, mai bine o aplici direct pe piele si te vei bucura de o multime de beneficii. 

E drept ca in astfel de tratamente se foloseste o altfel de ciocolata decat cea pe care o consuma cei care nu au probleme cu kilogramele in plus. Aceasta ciocolata nu este comestibila si se pregateste pe loc, dintr-un praf concentrat care se amesteca cu apa calda pana cand se obtine un amestec omogen. 
 
Ciocolata contine peste 300 de compusi diferiti, cel mai important fiind cacaua, care are un puternic efect antioxidant si care este o sursa semnificanta de oligoelemente, in mod particular de magneziu ce are o activitate relaxanta. Cafeina continuta in cacao stimuleaza drenajul si eliminarea lichidelor stagnante. In plus, mobilizeaza acizii grasi din tesutul adipos.  
 
Ciocolata mai contine polifenoli, teobromina si vitamina E, care hidrateaza, catifeleaza si regenereaza pielea. In acelasi timp, este stimulata producerea de endorfine ce dau o senzatie placuta de stare de bine.
 
Teobromina este o substanta extrasa din semintele arborelui de cacao si reprezinta o componenta extrem de importanta a tratamentelor corporale anti-celulita, deoarece aceasta stimuleaza in mod eficient dizolvarea depozitelor de grasime, are un efect vasodilatator si in acelasi timp este un antidepresiv natural.
 

Cum se desfasoara o sedinta de impachetare cu ciocolata 

 
Prima procedura este cea de peeling corporal (exfoliere), urmata de aplicarea lichidului de ciocolata in zonele cu probleme. Ti se va face o infoliere, astfel incat ciocolata sa actioneze cat mai eficient, si vei fi asezata la caldura, in termocuverta sau intr-un tunel cu infrarosii, timp de 35 - 45 de minute. 
 
In acest interval vei transpira din abundenta, ceea ce inseamna ca tratamentul isi face efectul, caci atunci elimini toxinele din organism. Dupa aceea faci dus si, recomandat ar fi sa apelezi si la un masaj anticelulitic pentru rezultate vizibile. 
 
Dupa a treia sedinta vei fi pierdut 4 - 6 centimetri in circumferinta, iar celulita va fi scazut cu 30%. 
 
Cui i se adreseaza acest tratament? Persoanelor care retin apa in tesuturi, celor care au un surplus de greutate de 7 kilograme, fata de greutatea normala si celor care au celulita edematoasa. 
 
Contraindicatii: persoane cu probleme cardiace grave, hipertensiune, persoane care sufera de spasmofilie, cancer, boli genetice, vase sparte, epilepsie, claustrofobie, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronuntate, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave, diabet, sarcina, tumori.
 
 
Foto: Hepta, Flickr.
Tags:
impachetari
ciocolata
tratament
silueta
celulita
grasime
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare