In bucataria Dietetik

Blog 05.03.2012 Otilia Ignat

Ne place sa tragem cu ochiul la ce se intampla in bucatariile altora. Si ne gandim ca daca noua ne place, nu suntem singurele. Asa ca poate sa fie interesant si amuzant sa te ajutam sa tragi si tu cu ochiul in "bucataria" Dietetik.

Ne incepem ziua rasfoind ziare, ca sa aflam noutatile legate de nutritia sanatoasa. Si, dupa ce filtram informatiile, dupa ce alegem ceea ce este cu adevarat important venim cu pachetul de stiri proaspete pentru tine.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Apoi vine reteta zilei. Aici sunt cateva secrete pe care merita sa le afli. In primul rand toate retetele noastre sunt incercate si verificate. Alegem mereu ingrediente pe care noi le numim "normale", adica cele pe care, oricine poate sa le gaseasca in magazine. Evident suntem foarte atente la numarul de calorii, iar combinatiile pe care le folosim iti aduc maximum de nutrienti, pentru cat mai putine calorii posibil. Dam din casa si spunem ca ne face o placere teribila cand ne laudati retetele, cand ne spuneti ca ceea ce ati preparat acasa, dupa retetele noastre, a "iesit" bine, gustos si frumos.

Ultimele rubrici adaugate pe site sunt: stil culinar si rubrica speciala a dietelor de detoxifiere.

In ceea ce priveste articolele de nutritie, articolele in care cautam cele mai bune sfaturi, trucuri si solutii pentru frumusetea si sanatatea ta, trebuie sa marturisim ca facem tot ca sa raspundem solicitarilor si dorintelor prietenilor nostri. Sa mai spuneam ca ne plac lucrurile simple, curate, ca iubim variantele eco, ca filtram cu atentie sfaturile si secretele pe care le impartasim cu tine si ca, pentru noi, parerea ta conteaza.

Ne bucura mesaje voastre, intrebarile voastre si toate dovezile de interes pe care le primim de la voi. 

Trebuie sa facem o mentiune speciala pentru pagina noastra de Facebook, cea mai rapida si buna cale de a fi in legatura cu voi. Sunem mandrii de pagina noastra! Comunicare directa si continua pe care o avem cu voi pe Facebook este si motivul pentru care ne face placere sa va oferim, aproape in fiecare zi, albume si colectii de sfaturi si idei. Secretul nostru este ca ideile noastre vin de la voi...

Asa au aparut "Deliciile de post", "Pranzul la serviciu - in jur de 300 de calorii" plus seria a doua sau "Colectia celor mai bune diete" pe care le actualizam permanent, dar si colectia de ceaiuri "O ceasca de ceai" pe care pur si simplu noi o iubim.

Am adaugat "Dulciurile cu fructe", "Bunatati cu branza de vaci" si "Cea mai tare colectie de fitness".

Asa arata "bucataria" Dietetik. Tot ceea ce ne trebuie este sa fim alaturi de voi, prietenii si fani nostri.

O toamna frumoasa sa aveti! 

Echipa Dietetik

  

Tags:
In bucataria Dietetik
facebook
diete pentru scaderea in greutate
alimentatie sanatosa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare