Jessica Alba are o dieta secreta

Ai observat pe propria piele ca nu functioneaza nici regimurile spartane, care nu te lasa sa mananci mai nimic si nici sportul extrem. Venim si noi sa iti mai spunem inca o data: regula numarul unu pentru cei care vor sa slabeasca nu este sa se infometeze ci sa gaseasca un stil de viata sanatos si sa il adopte pentru totdeauna. Este si secretul vedetelor. Jessica Alba are o dieta secreta care functioneaza pe exact acelasi principiu. 

Usor de zis, greu de facut. E greu sa adopti asa, din prima un regim de viata sanatos. Te vei impiedica de obstacole la care nu te-ai gandit daca nu iti setezi niste obiective si nu urmezi niste reguli. Jessica Alba are o lista cu 6 reguli pe care le urmeaza fara sa cracneasca.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

1. Incepe fiecare dimineata cu un mic dejun sanatos. Daca ai nevoie de idei poti gasi pe site, obiectivul tau este sa mananci bine in prima jumatate de ora de cand te-ai trezit. Nutritionistul citat de Fitsugar.com spune ca fie un mic dejun sanatos, fie un antrenament cardio iti vor impulsiona metabolismul.

2. Cand mergi la sala alege un antrenament care sa iti placa. Trebuie sa faci ceva ce iti place, nu ceva care te solicita si in acelasi timp te plictiseste de moarte. Nu vei avea prea mult spor in a scapa de kilograme, spun expertii care ne amintesc cat de smart e organismul nostru.

3. Incearca sa mananci sanatos 80% din timp. Sa recunoastem, nu vei avea prea mult spor din prima daca decizi sa mananci 100% sanatos. Poti sa incepi cu 80% dintre alimentele de la masa si apoi va creste de la sine procentul.

4. O alta regula adoptata de Jessica Alba este atat de simpla si totusi atat de complicata : asculta-ti corpul! In traducere libera: nu te extenua la sala. Nu e deloc eficient sa faci miscare de doua ori pe zi in speranta ca vei reusi sa slabesti mai rapid. Nu vei face decat sa iti extenuezi corpul si apoi sa te alegi si cu o febra musculara ce te va tine pe bara.

5. Hidrateaza-te cat mai mult si cat mai bine. S-ar putea sa nici nu realizezi ca esti deshidratata asa ca bea permanent apa ca sa previi starea aceasta. In plus, apa te ajuta sa slabesti.

6. Incearca sa ai o atitudine pozitiva. Altfel nu poti avea o zi buna. In concluzie, incearca sa zambesti mai des si asa vei avea sansa sa aduci niste buna dispozitie si in viata celor care te vad zambind.

Tags:
Jessica Alba are o dieta secreta
Jessica Alba
dieta de vedeta
hidratare
mic dejun sanatos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare