Kettlebell arde 400 de calorii in 20 de minute

In urma cu un an au aparut in sala de fitness niste ghiulele colorate la care m-am uitat chioras. Avea un maner de care sa le apuci si greutate diferita. M-am interesat imediat cum sta treaba cu ele si am aflat ca pot face cu ajutorul lor exercitii kettlebell pentru slabit. Kettlebell arde 400 de calorii in 20 de minute, cum sa refuzi asa ceva?

Cum sa spui nu unui antrenament care iti lucreaza toti muschii in doar jumatate de ora? De ce e atat de eficient antrenamentul cu ghiulele colorate? Pentru ca faci miscarile pe mai multe planuri. Antrenorul de fitness consultat de Fitsugar.com spune ca miscarile nu se fac doar in plan vertical ci si pe orizontala sau transversal.
 
Exercitiile Kettlebell te ajuta sa iti lucrezi toti muschii si implicit sa arzi mai multe calorii decat intr-un antrenament cu gantere. Diferenta intre kettlebell si gantere este centrul de greutate care la primul sta mai departe de mana decat in cazul clasicelor gantere. Antrenorii de fitness le recomanda in exercitii deoarece angajeaza intreaga musculatura cand faci exercitii dar pun accent in partea de jos a spatelui, pe picioare si pe umeri.
 
Daca te-am convins sa incepi antrenamentul, nu te repezi la prima greutate colorata. Invata cum sa folosesti kettlebell in exercitii ca sa slabesti si sa nu te accidentezi.
 
 
 
Ar fi util sa ceri sfatul unui antrenor si e musai sa ataci greutatile cele mai mici pentru inceput.
 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Tags:
Kettlebell arde 400 de calorii in 20 de minute
exercitii kettlebell
ardere calorii
calorii
exercitii care ard calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare