Kulturhaus la deschidere

Pentru germanofoni Kulturhaus indica pe limba lor o Casa de Cultura. Denumirea comunista nu se traduce deloc in realitate, dupa cum am vazut sambata seara cand am ajuns in acelasi loc in care mi-am baut tineretile.


In fata fostului Twice, dintre Cocor si Sfantu Gheorghe era mare agitatie. De la hipsteri pana la pisi imbracate in fuste atat de scurte incat frigul de afara le intarea vizibil extremitatile, toata lumea se adunase la lansare.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Recunosc ca m-am simtit usor batrana si nu e putin lucru sa  te simti depasita la 25 de ani. Dupa poza de grup de la intrare, m-am indreptat spre vastele camere. Gandit pe doua nivele, clubul are evidente influente berlineze.


Pot sa confirm. Am fost in cluburi in Berlin cu pereti mazgaliti cu graffiti,ceea ce avem si aici si pot sa spun ca arata chiar bine.
Muzica din beci e cool iar preturile, ooo, preturile. Nu stiu daca au fost preturi de deschidere, dar cand vezi pe meniu cocktailuri cu 5 lei, da 5 lei am scris ! faci ochii mari, mari si iti comanzi vreo 3 din cele pe care ai vrut sa le incerci intotdeauna.

Sau cel putin, eu asa am facut.


Dupa un Cuba Libre am decis sa vizitez si partea de la etaj care nu se aseamana cu nimic din ce e jos. 


Cum orice "casa de cultura" are o sala "de evenimente", dedicata in general concertelor live, ei bine, exista si la Kulturhaus una. Cam goala, ce-i drept cand am pasit in ea. Dupa un ochi aruncat in sala si inca un cocktail comandat


Alaturi de sala "de evenimente" se mai afla o sala cu expozitii de fotografie sau grafica si cea care mi-a placut in mod special, salata in care sunt gazduite manifestari dedicate filmului.


Kulturhaus pare un club divizat clar in 2 parti distincte, un loc in care te poti distra foarte bine sau poti consuma cultura pe paine, daca isi fac treaba asa cum au promis.


Kulturhaus are potential insa nu m-a convins in prima seara decat prin preturi. Voi l-ati vizitat?

 

Tags:
Kulturhaus
cluburi Bucuresti
cocktailuri preturi mici Bucuresti
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Unde faceti Revelionul ? Stiati ca?

    Unde faceti Revelionul ?

    30.12.2010

    Nu am nici cea mai mica idee unde o sa fac Revelionul anul acesta. Prima parte va fi petrecuta acasa la niste prieteni iar a doua intr-un club. Ce club ? E inca un mister. Intrati pe ultima suta de...

    mai mult
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Vizitatormm
    1. Vizitatormm 04.10.2010 14:14

    hmmm deschiderea a fost vineri, nu sambata. si ai dreptate, multe pisi si multi hipsteri :)

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare