Lisa Kudrow, prietena cu ciocolata

Recunosc, si eu imi pierdeam serile savurand noi si noi episoade ale filmului care avea sa-mi fure visele. Dar, nu-mi pasa si, sincer nu-mi pasa nici acum cand nu mai este. Nu sunt genul de persoana care sa se uite la filme precum Young and Restless (Tanar si nefericit) pentru tot restul vietii. Filmele de genul acesta te plictisesc la un moment dat, ca-ti vine sa faci remarci rautacioase pe seama actorilor, lucruri de genul: “Actorul acela mai traieste!? Hmm…Stiam ca a dat coltul.”

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Te saturi efectiv, sa vezi ani de-a randul aceleasi fete pe micul ecran, sau poate ca nu inteleg eu bucuria fanilor acestui gen de filme. Poate ca acea bucurie pe care o simt fanii, consta in statul cu sufletul la gura ore-n sir, pana cand le este oferit raspunsul la intrebarea care-i macina. Descoperind astfel, cum mai arata actorul preferat. S-o fi tuns, are tot pletele acelea, ca semn ca a fost taiata apa calda vreo luna, o fi slabit? Banuiesc ca sunt cateva dintre dilemele unui fan. 

 

Si, pentru ca am discutat atata despre fenomenul produs in randul fanilor Friends (Prietenii tai), continui pe aceeasi linie si am sa divulg din secretele de mentinere in forma ale unei binecunoscute actrite - Lisa Kudrow. Blonda inalta, care vorbea mult in Friends. Gata, ati recunoscut-o? O puteti vedea acum in Hotel for Dogs. In viata reala, Lisa nu este diferita de personajul pe care il reprezenta in Friends. Actrita a marturisit presei ca, nu se ingrasa datorita unei voci launtrice care-i dicteaza cand sa se opreasca.

 

Serios!? Nu bag mana-n foc, caci oricine dintre noi stie ca, acest lucru este imposibil, desi daca ma uit la pozele actritei, aceasta nu trebuie sa plateasca pentru o operatia de inel gastric, liposuctie sau abonament la sala, caci este in forma. Si-atunci, o fi adevarat ce marturiseste actrita? Sa existe oare o voce in mintea sa, care-i spune: “Gata, Lisa ai mancat destule prajiturele!” Greu de zis, nu s-a inventat acea tehnologie de citire a gandurilor, insa cert este ca, daca vreti sa nu va ingrasati, controlati-va portiile. Serviti portii mici, folositi-va de farfurii mici, pentru a avea tendinta de a manca mai putin.

 

Cum putini aud voci in cap :)) precum Lisai, ajustarea portiilor ramane varianta accesibila. In plus, actrita este atenta la alimentele care ajung in farfuria sa, nu mananca orice. Tine numarul carbohidratilor la minimum, evita carnea rosie, serveste portii mici si dese (dictate de vocea launtrica:)). Dar cand vine vorba de dulciuri este mancacioasa sefa. Ciocolata este desertul de la care nu se poate abtine.

 

Da, Lisa! Nici eu nu pot spune NU unei tablete de ciocolata fina! Insa, nu va imaginati ca Lisa consuma orice fel de ciocolata. Cand trebuie sa faca cumparaturile, Lisa lasa deoparte argumentele de genul” trebuie sa fiu la ora X undeva” si citeste cu atentie etichetele produselor, pentru a selecta ciocolata saraca in calorii.

Buna idee, Lisa!

Tags:
Friends
Prietenii tai
Lisa Kudrow
ciocolata
carne rosie
carbohidrati
actrita
etichetele produselor
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare