Macaroane cu branza

Aceasta reteta de paste este printre cele mai usoare retete, fiindca ingredientele se pot gasi in casa, fara a necesita mersul la cumparaturi.

Ingrediente:

300 g macaroane
200 ml lapte degresat
O jumatate de ceapa, data pe razatoare
2 linguri faina alba
2 lingurite usturoi maruntit
½ lingurita mustar
Piper negru
200 g branza cheddar low fat (degresata)
O cutie de rosii maruntite cu busuioc
Sare

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180 de grade.

Gatiti macaroanele dupa instructiunile de pe ambalaj, strecurati-le si puneti-le deoparte.

Intr-o cratita mare amestecati laptele, ceapa, usturoiul, mustarul, faina, sarea si piperul si lasati sa fiarba, amestecand incontinuu, cam 3-4 minute. Compozitia ar trebuie sa se ingroase pe parcurs.

Apoi adaugati branza si amestecati bine.

Turnati aceasta compozitie peste macaroane si amestecati bine apoi adaugati sosul de rosii cu busuioc.
Intr-un vas pentru cuptor, turnati compozitia cu macaroane si bagati la cuptor pentru aproximativ 35 de minute.

Lasati sa se raceasca inainte sa serviti.

*Puteti sa inlocuiti branza cheddar cu branza mozarela low fat (degresata)

Aceasta reteta este pentru 4 portii. O portie contine: 313 calorii si 11g grasime.

Pofta buna!
Tags:
macaroane
lapte
branza cheddar
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare