Magni Lips – buze mari si pline fara botox

Infrumusetare 24.07.2017 dietetik
Angelina Jolie a starnit o isterie globala cu buzele ei mari si carnoase. Nu exista femeie sau barbat care sa nu viseze la buzele ei. Din pacate, nu toate femeile au fost inzestrate de la naturala cu buze pline, iar odata cu trecerea anilor aparitia ridurilor din jurul gurii iti scad din volumul buzelor si mai mult. Nu ca n-ar fi fost deja mici destul. De ce vrem toate buze frumoase si mari? Este simplu. Sa ne simtim frumoase si sigure pe noi, pentru ca DA, niste buze voluptoase iti dau incredere si atrag atentia oriunde. Poti fi tu mereu in centrul atentiei. In afara de aceste aspecte, niste buze mari si pline, te ajuta sa-ti armonizezi trasaturile fetei, iar feminitatea si senzualitatea cresc si mai mult. Vei putea cuceri orice barbat si te vei putea bucura de orice culoare de ruj. Nu suna bine sa nu ai restrictii la rujuri, fie ele inchise sau deschise? Sunt sigura ca DA. 
 
Putem spune ca traim in epoca buzelor voluptoase. Nu exista femeie care sa nu-si fi dorit macar o data sa apeleze la injectiile cu botox sau la umplerea cu diverse substante pentru a obtine rezultatul mult dorit de buze a la Angelina Jolie. Interventiile de augmentare a buzelor sunt printre cele mai cerute proceduri in cabinete de chirurgie plastica, dar nu sunt foarte accesibile ca pret si nu obtii mereu rezultatele dorite. Plus de asta, sunt si foarte riscante si dureroase, pentru ca te poti trezi cu fel si fel de complicatii.
 

 
Astazi, doamnelor si domnisoarelor, am pentru voi o mare descoperire in ceea ce priveste marirea buzelor. Este vorba despre un produs natural 100% care se numeste Magni Lips si care promite ca va fi solutia nechirgicala pentru marirea buzelor si pentru tratarea ridurilor din jurul gurii. Produsul este sub forma unui luciu de buze delicat si finut, care actioneaza de la primele utilizari fara a da efecte secundare. Ramaneti aici ca sa aflati mai multe despre acest produs.

Care sunt ingredientele inedite si ce beneficii aduc?

Ingredientele nu mai sunt intalnite la alte produse care se lauda ca maresc buzele, dar apa de ploaie. La baza lui Magni Lips se gasesc doar ingrediente active si unice dupa cum urmeaza:
 
  • Extract de Acmella – o planta din Africa care contine o substanta activa numita spilanthon
  • Colagen natural
 
Eficacitatea acestor ingrediente a fost dovedita clinic si nu s-au observat efecte secundare. Bininteles, acest luciu de buze contine si multe alte ingrediente active non-alergice in afara de cele 2 mentionate, dar tot acestea sunt mai importante. Practic, reprezinta secretul din spatele unui produs revolutionar care nu se poate compara cu alte luciuri destinate maririi vizuale a buzelor. Fiind atat de speciale si eficiente, cele 2 ingrediente de baza nu puteau sa nu aduca o multime de beneficii precum:
 
  • Iti maresti buzele cu 67% in doar 2 saptamani
  • Iti netezesti ridurile fine din jurul gurii in doar 24 h
  • Obtii un contur perfect al buzelor doar dupa o saptamana de utilizare
  • In 3 saptamani reduci considerabil ridurile din juuul buzelor
  • Iti subliniezi si evidentiezi buzele intr-o saptamana, efectul fiind niste buze voluptoase si ferme
*Doresc sa specific ca aceste beneficii au fost simtite pe pielea cumparatoarelor, pardon propriile buze ale clientelor care au incercat deja produsul. Eu doar am preluat observatiile aduse de ele. Puteti verifica si voi de pe pagina oficiala a produsului. Pozele de inainte si dupa utilizare sunt absolut fantastice.
 

Cum se utilizeaza Magni Lips?

Este sub forma unui luciu de buze de 3 ml care se utilizeaza de mai multe ori pe zi pana la obtinerea rezultatului dorit. Dupa vreo 10 minute de utilizare a luciului, puteti folosi rujul preferat si veti arata minunat. Acum puteti uita de machiajele speciale pentru marirea vizuala a buzelor, pentru ca totul va fi natural si sigur si cu efecte de lunga durata. Mai multe informatii despre folosire puteti cere la telefon atunci cand veti confirma comanda.

De unde se poate achitiziona Magni Lips si care este impactul asupra femeilor?

Produsul despre care v-am povestit nu este unul medicinal, este si nou pe piata romaneasca si nu poate fi gasit in farmacii sau plafare. Puteti intra in posesia lui doar facand o comanda online pe site-ul oficial al produsului pe baza completarii unui formular de comanda, dupa care urmeaza sa ava sune cineva de la suport ca sa confirmati comanda, timp in care puteti discuta mai multe despre produs. Magni Lips nu este cel mai ieftin produs pentru marirea buzelor, dar se poate spune ca pretul este unul bun ca raport calitate-pret, fapt pentru care il puteti cumpara cu doar 157 Lei cu ajutorul reducerii de 47% care se acorda la prima comanda, pretul initial fiind de 297 Lei.
 
Nu credeti ca sunt niste preturi foarte ok, daca este sa ne gandim ca niciun luciu de buze nu mareste buzele asa vizibil? Ce sa mai spun ca sunt mult mai mici decat interventiile estetice si nedureroase si riscante? Plus de asta, ingredientele nu se obtin atat de usor ca sa merite un pret exagerat de mic. Sa fim realiste! Eu spun ca eficienta produsului va va uimi si merita incercat! Daca v-ati hotarat sa comandati produsul este bine sa actionati ACUM, deoarece stocurile sunt limitate. A starnit o intreaga isterie printre femei si parca zboara de pe rafturi.
 
Car despre parerile cumparatoarelor observ numai cuvinte de lauda. La inceput au fost si ele sceptice ca si mine cu privire la rezultate, dar dupa cateva aplicari s-au vazut efectele mult ravnite. Ce poate fi mai minunat decat sa ai buze mari in mod natural doar cu ajutorul unui singur luciu? Pot spune doar atat. Magni Lips pare a fi cea mai buna si mai sanatoasa metoda de marire a buzelor care exista pe piata. Este un vis pentru multe dintre noi. Partea buna este ca-l pot cumpara si barbatii pentru sotiile sau iubitele lor. Poate fi un cadou inedit.
 
N-am vazut pareri negative, dar daca s-ar intampla sa apara, trebuie stiut faptul ca producatorii mentioneaza pe pagina lor oficiala ca unele femei au buzele rezistente la substanta din Acmella, numita spilanthon si se poate sa nu fie multumite de rezultat, dar nu este nicio problema pentru ca politica producatorilor este de a returna banii cumparatorilor dupa 60 de zile de utilizare, daca produsul nu multumeste. Pentru a creste eficienta produsului, recomand si alte  modalitati de marire naturala a buzelor. Pentru cine nu stie, la dispozitie avem o gramada de ingrediente naturale care ne ajuta sa ne exfoliem buzele si sa stimulam circulatia sanguina pentru voluminizare si costa o nimica toata.
 

Astept si mai multe pareri despre Magni Lips si chiar pzoe cu inainte si dupa utilizare! Nu uitati ca daca atatea femei au reusit sa-si mareasca buzele, o poti face si tu. Trebuie doar sa testezi ca sa vezi daca ti se potriveste.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

 

Comanda acum la pret promotional!

 

COMANDA ACUM


Tags:
buze mari
infrumusetare
buze fara botox
marire buze
marire buze natural
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare