MeniuTV te scoate la cina in oras!
Continuam concursul special impreuna cu MeniuTV - primul canal TV online cu emisiuni ce prezinta cele mai bune restaurante din Romania .
Premiul este o cina pentru doua persoane, castigatorul si partenerul sau, la un restaurant cu mancare buna, in Bucuresti, unde veti fi rasfatati de gazda voastra Costin Staicu, cunoscator in arta culinara si consultant HoReCa.
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!
Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs? In primul rand trebuie sa va logati aici in contul vostru Dietetik (daca nu aveti cont, va puteti inscrie aici).
Trebuie sa vizionezi filmul despre Restaurant Mexican "El Torito", apoi sa raspunzi printr-un mesaj la adresa colaborare@e-restaurant.ro (pentru ca raspunsul tau sa nu fie sursa de inspiratie pentru alti concurenti), la urmaroarea intrebare:
INTREBARE: Care este valoarea unei "amenzi" data subalternilor sai de catre seful unui restaurant de fite din Herastrau?
Important: Esti inscris la concurs daca lasi un cometariu la acest articol, in care sa ne spui ce ai mancat ultima data in oras. Nu unde ai mancat, doar ce ai mancat!
Un pont: vizionati filmul! Raspunsurile gresite sau incomplete nu participa la concurs.
Concursul se desfasoara in perioada 23 noiembrie, si pana in data de 5 decembrie. Castigatorul il tragem la sorti cu random.org si il anuntam in data de 6 decembrie, exact de Mos Nicolae, apoi stabilesti, impreuna cu cineva drag, cand vrei sa mergi la cina in oras la restaurantul mexican El Torito unde gazda ta o sa fie Costin Staicu.
Succes!
Castigatorul concursului nostru este Doina Ana Butman. Te contactam pe mail. Felicitari!
17 Comentarii
peste cu legume la tigaie.
Gulas de vita
Morun pe pat de legume
tochitura dobrogeana
Pastrav la gratar.
pizza
Chiftelute libaneze cu muguri de pin
Noodles din cartofi cu sos de ciuperci, rucola si parmezan
Tagliata cu rucola si cartofi cu rozmarin
paella cu fructe de mare
Paste bolognese.
Dorada la gratar.
piept de pui la gratar cu salata de varza alba
Muschi de vita cu crema de nuci si, ca desert, Cassata Siciliana.
Muschi la gratar Chateaubriand cu cartofi Parmentier, iar, la desert, mille feuilles, atat de rafinate si apreciate, unanim.
Am mancat "ciolan cu fasole".Mi-a fost foarte pofta si am mancat cu mare pofta acest fel de mancare.A fost foarte gustos,bine pregatit:atat fasolea cat si ciolanul au fost bine fierte,delicioase.M-am sintit deosebie de bine.Atmosfera in local a fost foarte placuta,bun gust,aspect placut, servire ireprosabila.
Multumesc, mult, Dietetik - un cadou minunat, oferit de Mos Nicolae!