Miel pane cu lapte si pesmet

 Ingrediente:
-6 bucati de piept de miel,
-1 ou,
-2 linguri cu lapte,
-5 linguri cu ulei,
-2 linguri cu faina,
-pesmet si sare.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Mod de preparare
Carnea de miel se taie in bucati, se presara sare si se lasa sa stea asa in jur de 10-15 minute. In oul batut si amestecat cu lapte se vor inmuia pe rand bucatile de carne de miel, apoi se vor da prin faina, iarasi prin ou si in cele din urma prin pesmet.
Carnea se pune in tigaie, in care uleiul e incins, si se lasa la prajit la foc mic.

 

Pofta buna!

Tags:
miel pane
lapte
pesmet
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare