Mierea, utilizari neasteptate

O lingurita cu miere de albine este mereu binevenita in ceai, in limonada. Mierea este unul din darurile naturii de care nu profitam suficient, motiv pentru care informatiile despre miere si utilizarile ei neasteptate sunt necesare si utile.

    

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Mierea te scapa de mahmureala. O noapte grea? Doua lingurite de miere si un pahar de apa, luat dimineata, accelereaza metabolizarea alcoolului.

Mierea vindeca ranile, taieturile, zgarieturile si arsurile. Pur si simplu se aplica o pelicula subtire de miere pe locul afectat. Mierea functioneaza ca un antiseptic natural.

Cel mai bun leac natural pentru dureri de gat si tuse, o lingurita de miere combinata cu sucul de la jumatate de lamaie. Mananca aceasta combinatie incet. Efectul este miraculos!

Mierea este un hidratant natural excelent pentru piele. Maseaza pe piele miere usor incalzita, stai asa circa 30 de minute apoi clateste cu apa calduta.

Mierea este un excelent balsam natural pentru par. Pune o lingurita de miere in samponul pe care il folosesti sau combina miere cu ulei de masline si aplica combinatia ca orice masca pentru par. Las-o sa actioneze pentru 20 de minute apoi clateste-te.

Mierea este un excelent leac pentru tenul acneic, mai ales in situatiile care par fara leac. Intinde miere pe fata si stai asa 30 de minute, apoi clateste-te cu apa calda. Repeta tratamentul in fiecare zi, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Mierea este mai mult decat miraculoasa pentru ten. Combina doua lingurite de lapte cu doua linguri de miere. Acopera fata cu amestecul si lasa-l sa stea timp de 10 minute. Tenul devine luminos, este hranit in profunzime si este luminat, scrie care2.

Afla totul despre miere.

Acestea sunt doar o parte din utilizarile neasteptate pentru miere. Tu la ce mai folosesti mierea de albine.

Tags:
Mierea
utilizari neasteptate
miere de albine
acnee
tratamente pentru piele
lamaie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare