Modeleaza-ti abdomenul dintr-o miscare!

Suntem comozi. Preferam sa lancezim pe canapea in loc sa mergem la sala. Ne plac atat de mult lucrurile simple incat orice complicatie aparuta e folosita drept pretext de lenevit. Acum s-a terminat, modeleaza-ti abdomenul dintr-o miscare! Nu mai ai pretexte de invocat la asemenea propunere. Nu trebuie sa faci decat o singura miscare si abdomenul tau va deveni mai ferm.


Departe de mine dorinta de e te induce in eroare. Nu dau sperante false nici pe plan profesional si nici in privat. Citeste bine si vei vedea ca am dreptate.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Metoda Plank este subiectul acestui articol. “Scandura” – cum s-a tradus in romana,  intareste muschii abdominali, umerii, bratele si fesele si este ideala. Chiar daca nu ridici nimic, vei vedea ca-ti incordezi foarte mult abdominalii pentru a-ti mentine pozitia rectilinie.
In plus iti protejezi partea inferioara a spatelui si scapi de durerile aferente. Obiectivul principal insa este abdomenul plat si extra-plat, asa cum si-l doreste oricine.


Metoda Plank iti solicita muschii oblici si alti cativa care nu sunt lucrati in timp ce te chinui sa numeri sute de abdomene la sala – spun expertii.
Cum se actioneaza ? Simplu, foarte simplu si extrem de simplu. Toate de-odata.


Porneste de la pozitia obisnuita pentru flotari, apoi indoaie-ti coatele pana cand greuatea corpului se sprijina pe antebrate. Mare atentie, coatele se situeaza exact sub umeri, iar corpul sta in linie perfect dreapta de la umeri la calcaie. Mentine aceasta pozitie cat poti de mult. Trebuie sa reusesti sa stai asa doua minute.


Nu o sa iti iasa din prima, majoritatea rezista treizeci de secunde la inceput. E bine de stiut ca persoanele care se antreneaza ridicand greutati, gasesc ca scandura nu e un exercitiu greu. Asadar, cand ajungi pe la sala, stii ce ai de facut. 

Modeleaza-ti abdomenul dintr-o miscare. Cine a spus ca e greu?

Tags:
Modeleaza-ti abdomenul dintr-o miscare
fitness usor
Plank
abdomen plat
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare