MuscleG – o inovatie in cresterea masei musculare

Fitness 07.07.2017 dietetik

Multi viseaza sa aiba un corp frumos, insa trebuie sa depuna foarte mult efort si ajung sa consume fel de fel de anabolizante si steroizi, ale caror efecte daunatoare pentru organism sunt destul de cunoscute. De multe ori dorinta de a arata bine vine si din fita si moda, dar alterori este din necesitate, intrucat unii barbati nu au de la natura masa musculara si se stie ca un barbat adevarat trebuie sa arate mai impozant, solid si mai bine lucrat ca sa se diferentieze de femei. Din pacate, este greu sa stabilesti un program de antrenamente si sa te tii de el, intrucat corpul uman este lipsit uneori de energie.

Pentru a veni in ajutorul acestor neajunsuri, s-a gandit un nou concept in materie de suplimente pentru cresterea masei musculare, care sa nu fie daunator in niciun fel, sa ofere doza zilnica de energie necesara pentru intensitatea exercitiilor fizice si sa mai fie si natural. Faceti cunostinta cu produsul MuscleG. De ce atrage atentia acest supliment? Pe langa faptul ca functioneaza pe baza de ingrediente vegetale, sa stiti ca nu sunt orice fel de ingrediente, la baza fiind proteina de canepa.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Stiu ca scepticii vor spune acum ca doar proteinele de natura animala iti pot da o masa musculara bine definita, dar sa stiti ca ingredientele produsului descoperit de mine sunt atat de bine gandite ca si imbinare si cantitate incat veti fi uimiti de rezultate. Acum este posibil sa dai pe spate orice domnisoara cu efort mai mic. Care este lista completa de ingrediente si cum actioneaza?Producatorii mentionneaza pe pagina lor oficiala ca ingredientele sunt 50% proteina vegetala completa. Sa vedem care sunt acestea:

  • Pudra proteica din seminte de canepa – provine exclusiv din seminte ecologice de canepa alimentara, nu va ganditi la alte lucruri intrebatoare. Rolul ei este de a mari cantitatea de testosteron, de a oferi un plus de energie, de a accelera metabolismul si de a reduce tesutul adipos.
  • Omega 3 si 6 – acesti acizi grasi au un efect puternic in ceea ce priveste sinteza proteinelor, aspect important pentru cresterea masei musculare. Au rolul de a mari tonutul general si de a da rezistenta fizica, pastreaza calciul in organism si intaresc astfel sistemul osos

  • Vitamina B1, B2, A, D, zinc, fier si magneziu – imbunatatesc functiile sistemului nervos, au  rol in contractia musculara, dau energie, tin sub control sinteza proteinelor si favorizeaza o crestere normala a celulelor necesare pentru sanatate

Ca orice supliment destinat cresterii masei musculare, probabil mai contine si alte ingrediente, dar cu siguranta nu au cum sa fie periculoase, intrucat producatorii au testat clinic produsul si asigura ca nu sunt efecte secundare si contraindicatii.

Pe langa asta, produsul se bucura si de o calitate premium, cu toate ca abia este aparut pe piata, iar tu vei ajunge sa-ti indeplinesti obiectivele propuse, anume sa-ti cresti eficienta antrenamentelor, datorita aportuluii de energie si sa-ti sculptezi rapid corpul.Valoarea nutritionala este mult mai buna fata de alte suplimente de nutritie, respectiv 15 grame de proteine per servire, 6 grame de fibra si 0,8 grame de acizi grasi omega.Cum se administreaza?Producatorii asigura ca nu sunt contraindicatii si nici efecte secundare, daca produsul este administrat dupa instructiunile de pe ambalaj, care sunt destul de simple:

  1. Antrenamentul se planifica din timp, ca sa stii cand consumi produsul
  2. Se consuma cu 30 de minute inainte si dupa antrenament
Produsul este sub forma de pudra, deci se administreaza sub forma de solutie, dupa ce a fost omogenizata bine intr-un blender. Nu se folosesc mai mult de 250-300 ml de lichid. Eventual, poti folosi si 4 linguri dupa un timp, daca vrei schimbari majore.Sa va mai spun ce altceva diferentiaza MuscleG de multe alte suplimente nutritive. La inceput cand au aparut pudrele de canepa au fost un total fiasco. Dupa ce ca aveau o culoare greu de privit si urat mirositoare, se omogenizau atat de prost incat solutia devenea nisipoasa si groasa. Nu trebuie sa va faceti griji cu acest produs nou.
 
Producatorii au luat in calcul toate aspectele neplacute ale altor suplimente nutritive si au incercat sa imbunatateasca orice neplacere, astfel ca acesta este mai solubil, are o culoare placuta de verde, valoarea nutritionala este mai buna, datorita solului in care a crescut canepa si poate fi combinat cu fructe sau cu o aroma usor dulce si cu gust de nuca ca sa va bucurati papilele gustative.
 

Care sunt parerile cumparatorilor si cum se achizitioneaza?

Tin sa reamintesc faptul ca produsul are o atestare de calitate premium si este folosit de majoritatea sportivilor, ceea ce inseamna ca este ceva de capul lui. Daca este sa ma iau si dupa parerile persoanelor care au incercat deja produsul, pareri ce apar pe pagina oficiala si pe alte forumuri de pe internet, as zice ca face o treaba uimitoare si chiar multumeste pe oricine. Majoritatea au sesizat o crestere a masei musculare in timp record, in doar 1 luna de zile, au un tonus al organismului excelent si se simt si arata mai tineri.
 
Pareri negative am vazut cateva, ca doar este vorba despre un produs nou pe piata si scepticii isi dau cu parerea inutil si asta fara a fi incercat produsul. Din cate stiu eu, orice produs se testeaza pentru a sti daca ti se potriveste. Pana la urma gusturile, necesitatile si corpurile noastre sunt diferite. Acestea fiind spuse, incurajez cat mai multe pareri despre acest supliment, dar bine argumentate, ca sa serveasca ca sprijin orientativ pentru cei care vor sa-l cumpere. Personal, chiar recomand cu drag produsul!Cat despre achizitionarea sa, recomand sa se comande doar de pe pagina oficiala a producatorilor, ca sa se evite contrafacerile.
 
Se stie ca suplimentele pentru masa musculara nu sunt tocmai accesibile ca pret, dar acesta are unul destul de accesibil pentru beneficiile pe care le aduce, respectiv 129 Ron cu o reducere de 50%. Pretul real fiind de 259 Ron, asa ca grabiti-va sa prindeti si voi reducerea, pentru ca stocurile se epuizeaza repede. Comanda se face online in urma completarii unui formular cu datele personale care sunt confidentiale, dupa care va suna un operator de la suport caruia va trebui sa-i confirmati comanda si sa mai cereti informatii aditionale, daca este cazul.Sa nu uitati ca un corp frumos da si o stare de bine, iar daca imbinati utilizarea lui MuscleG si cu un somn corespunzator, o alimentatie sanatoasa si antrenamente fizice corespunzatoare, rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

Cumparati acum la pret promotional!

COMANDA

Tags:
muschi
corp
crestere musculara
supliment
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • Geo
    1. Geo 19.07.2017 11:34

    Eu am folosit doar probolan pana acum si sunt multumit!

  • Dany
    2. Dany 07.08.2017 14:58

    Cel mai bine e ca pe langa astfel de produse sa se faca si multe exercitii fizice. Doar exercitiile fizice sunt cele care in timp ne pot ajuta sa acumulam masa musculara uniform.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare