O femeie a slabit peste 50 de kilograme dupa ce a renuntat la Coca Cola

O femeie din Birmingham este dovada vie a faptului ca nu trebuie sa astepti pana cand iti schimbi radical stilul de viata, ci lucrurile functioneaza si daca faci schimbari mici. Ea a renuntat la Coca Cola si a slabit 50 de kilograme. 

Sarah Turner obisnuia sa bea 4 litri de Coca Cola pe zi, iar momentul declansator a fost cand si-a dat seama ca cei trei copii ai sai sufera pentru ca nu pot face activitati impreuna.  
 
Femeia de 27 de ani sustine ca era dependenta de Coca Cola: "Puteam sa beau Cola toata ziua si sa nu ma gandesc deloc la efectele asupra corpului. Eram obosita si lipsita de energie toata ziua". 
 
 
Inainte cantarea 111 kilograme, iar dupa ce a renuntat la bautura carbogazoasa a ajuns la 57 de kilograme. Asta inseamna 54 de kilograme pierdute in urma unei singure decizii, caci femeia inca nu si-a schimbat total regimul alimentar si inca nu se atinge de fructe si de legume. 
 
 
"Acum am foarte multa energie. Imi place mult sa ma plimb prin locurile pe unde nu am ajuns niciodata. Imi place sa ma duc la cumparari de haine, pentru ca acum incap in haine de marimi obisnuite. Si, mai ales, imi place ca pot sa ma duc cu copiii in parc si pot sa alerg cu ei", povesteste aceasta. 
 
Sarah a luat aceasta decizie acum un an, cand a realizat ca "manca" aproape jumatate de kilogram de zahar din Coca Cola. 
 
"Toate produsele noastre pot fi consumate in cadrul unei alimentatii echilibrate si a unui mod de viata sanatos', a afirmat un purtator de cuvant britanic al marcii Coca-Cola.
 
 
 
Tags:
coca cola
slabit
greutate
obez
legume
fructe
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare