Omleta spaniola

 Ingrendiente:
-6-8 oua organice (batute),
-ulei de masline,
-1 ceapa (tocata),
-legume tocate (alegi tu legumele),
-ierburi proaspete.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Mod de preparare
Pune ulei intr-o tigaie, las-o pe foc pana cand uleiul incepe sa se incalzeasca dupa care adauga ceapa. Ceapa se va cali pana in momentul in care devine moale.
Apoi adauga legumele tocate si in ouale batute. Cand este gata taie omleta in patru bucati si serveste.

 

Pofta buna!

Tags:
omleta spaniola
oua organice
legume
oua
ceapa
ulei de masline
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]
 
Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare
 
Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
 
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare