Penelope Cruz : alaptatul m-a ajutat sa slabesc

News 17.12.2013 Andreea Pietrosel

Actrita spaniola Penelope Cruz a dezvaluit, intr-un interviu recent, cateva dintre secretele dietei pe care o urmeaza pentru a avea o silueta de invidiat, afirmand ca al?ptatul a ajutat-o sa slabeasca foarte usor dupa cele doua nasteri. Gandul scrie ca Penelope Cruz a mai spus ca mananca "cu adevarat sanatos", dar apreciaza in continuare multe alte preparate culinare.

 
Urmarirea emisiunilor sportive la televizor creste ritmul cardiac si accelereaza respiratia, asa cum se intampla in cazul efectuarii de exercitii fizice, spun cercetatorii australieni. Ei au descoperit pentru prima data ca activitatea sistemului nervos simpatic, care coordoneaza impulsurile nervoase catre muschi, inregistreaza o crestere cand oamenii urmaresc exercitii fizice, fie la televizor, fie efectuate de alte persoane. Mediafax scrie ca studiul a fost efectuat pe un grup de voluntari, carora li s-au introdus ace fine in nervi, pentru a inregistra semnalele electrice ale fibrelor nervoase

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Alimentele picante sunt apreciate peste tot in lume datorita aromelor irezistibile si, desi iti pot da arsuri stomacale, studiile au aratat ca acestea au efecte pozitive asupra sanatatii daca sunt consumate cu moderatie.

1. Ajuta la pierderea in greutatea

Ardeiul iute contine capsaicina care accelereaza metabolismul si ajuta organismul sa arda mai rapid caloriile. Mai mult, studiile au aratat ca persoanele care consuma mancare picanta se rezuma la portii mai mici, iar asta inseamna un numar de calorii mai mic.
 
2. Imbunatatirea circulatiei

Alimentele picante sunt bogate in vitaminele A si C, care contribuie la intarirea peretilor vaselor de sange.
 
3. Proprietati anticancerigene

Multe studii au aratat ca un consum regulat de ardei iute si curry scade riscul de cancer. In anumite cazuri, capsaicina incetineste cresterea celulelor canceroase, ba chiar le face sa dispara fara a le afecta pe cele sanatoase din din jur. 
 
4. Imbunatatesc digestia

Mancarea picanta creste secretia de acid hidrocloric din stomacul tau, iar, in mod special, capsaicina ajuta la uciderea bacteriilor precum Helicobacter Pylori. Totusi, daca ai un stomac sensibil, trebuie sa ai grija si, eventual, sa iei un medicament antiacid. Citeste continuarea pe
www.csid.ro.

 

Tags:
Penelope Cruz : alaptatul m-a ajutat sa slabesc
Penelope Cruz
dieta
sport
slabire rapida
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare