Dieta cu pepene galben

  • Cate calorii are pepenele rosu

    Pepenele rosu este de departe fructul verii si este consumat peste tot in lume.

  • Dieta cu pepene galben

    E anotimpul lui, asa ca de ce sa nu introduci si pepene galben in dieta ? Abia astept sezonul pepenilor, as fi in stare sa ma hranesc doar cu rotocolul care contine 90 la suta apa.

  • Pepenele rosu te ajuta sa arzi 4 kilograme in 10 zile

    Dieta cu pepene rosu este un regim de slabire usor de tinut in aceasta perioada a anului, deoarece pepenele este unul dintre fructele-vedeta ale lunii august.

  • Salata de pepene

    Ne apropiem de sfarsitul verii, dar este inca foarte cald.

  • Salata de castraveti cu pepene galben

    Rar o combinatie mai racoritoare si mai proaspata decat salata de castraveti cu pepene galben.

  • Cele mai hidratante fructe si legume

    Hidratarea este fundamentala.

  • Sase alimente ideale vara

    Principiile alimentatiei sanatoase recomanda ca dieta sa varieze de la un anotimp la altul in functie de fructele si legumele de sezon, dar si in functie de alte tipuri de alimente.

  • Gazpacho cu (ultimul) pepene

    Aceasta reteta de gazpacho, pentru care vei prinde ultimul pepene, este  o variatie a celebrului gazpacho andaluz – al carui gust este intre un pic dulce si un pic iute.

  • Totul pentru rehidratare

    Deshidratarea este un proces care afecteaza grav activitatea celuara, iar pielea este unul dintre organele care sufera cel mai mult.

  • Romanii si merele de aur

    Este de inteles.

  • Frigarui din fructe

    In loc de o frigaruie din carne de porc, cu mult colesterol, dar care iti plaseaza simturile in al noualea cer, iata varianta de primavara: frigarui din fructe.

  • Fructe

    Consumul regulat de fructe si de legume proaspete reduce riscul bolilor de inima si aparitia mai multor tipuri de cancer.

  • Salata de pui California

     Ingrediente: -1 bol cu laptuci (curatate), -1/4 de kilogram de pui (gatit, fara piele si oase, taiat in bucati marunte), -1/2 de pepene (de un kilogram), curatat, fara seminte si taiat in bucati fine, -1/4 de avocado (de dimensiune medie), curatat si taiat in bucati marunte, -2 lingurite de iaurt cu putine grasimi si salsa, -1 lingurita de coriandru (maruntit) si suc de lime (fara zahar adaugat), - un pic de piper.

E anotimpul lui, asa ca de ce sa nu introduci si pepene galben in dieta ? Abia astept sezonul pepenilor, as fi in stare sa ma hranesc doar cu rotocolul care contine 90 la suta apa. Asa ma hidratez, imi asigur necesarul de dulce in fiecare zi si mai si slabesc. E fructul ideal!

Pepenele galben e esential pentru un regim de viata sanatos pentru este unul dintre cele mai nutritive alimente pe care le poti manca. Are peste 19 vitamine si minerale iar aportul de calorii e minim.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

In plus, din momentul in care incepeti sa mancati pepene galben, veti reduce riscul de boli cronice si veti gestiona mai bine kilogramele in plus.

Pepenele galben in dieta este exceptional. E bogat in vitamina A care ajuta corpul sa lupte cu imbatranirea si bolile. Nici continutul de vitamina C nu este de omis. Un pepene galben contine 58,7 de miligrame – adica aproape 100 % din necesarul zilnic de vitamina C.

Fructul minune contine si potasiu.Acesta mentine un echilibru in organism, lucrand la buna functionare a muschilor si a digestiei.

O portie de pepene galben contine 54 de calorii, asadar este ideal in dieta. Incercati sa inlocuiti dulciurile din comert cu pepene galben si chiar rosu. Veti simti imediat diferenta.

Tags:
pepene
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare