Picioare frumoase

Fitness 27.03.2011 Otilia Ignat

Toate femeile vor picioare frumoase, suple si lungi. Daca lungimea picioarelor este un dar de la Dumnezeu, asupra supletii si frumusetii acestora iti poti aduce contributia. Si inca una decisiva. Secretele sunt la indemana si inseamna in primul rand o dieta corecta, un stil de viata sanatos si, evident, miscare. Exercitiile de fitness te pot ajuta sa-ti modelezi picioarele prin redefinirea musculaturii picioarelor. Secretul este sa lucrezi asupra muschilor mici si ai celor din profunzime, care sunt cei care dau cu adevarat forma picioarelor frumoase. Pe langa aceasta, mai sunt cateva secrete pe care trebuie sa le stii, pentru ca nu sunt niciodata de prisos.

         

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Mersul pe jos face picioare frumoase. Mersul pe jos este cea mai buna gimnastica pentru picioare. La aceasta se adauga mersul pe bicicleta sau anumite tipuri de exercitii care stimuleaza activitatea cardiovasculara. Ideale sunt si exercitiile de intretinere si cele dedicate exclusiv gambelor si coapselor. Toate te vor ajuta sa arati si sa te simti asa cum iti doresti. Un sfat: urca si coboara scari. Si fa acest lucru pe varfuri. Este o miscare excelenta care aduce beneficii imense formei picioarelor. Poarta incaltari care respecta anatomia piciorului. Nu-ti cere nimeni sa renunti la tocuri, dar este absurd sa mergi doar pe tocuri.

Nu folosi greutati prea mari daca vrei sa ai un corp armonios. Exercitii cu greutati mari pot forma muschi voluminosi, ceea ce nu este o conditie pentru picioare frumoase.

Dupa antrenament, mananca putin. Masa trebuie sa fie bogata in proteine si saraca in carbohidrati. Acest lucru va reduce catitatea de glicogen stocata, o substanta din organism care este partial responsabila pentru cresterea dimensiunii muschilor.

Mai trebuie sa stii ca programul tau de exercitii trebuie sa contina si un moment de alergare usoara, in parc sau pe un aparat cu bada elastica. Acest tip de exercitiu este util pentru rezistenta muschilor. Cu cat alergi mai mult cu atat iti dezvolti si mai frumos muschii mici de la picioare.

Hidratarea, evitarea hanielor stramte, a pantofilor incomozi si a statului in picioare sunt secrete care ajuta la mentinerea picioarelor frumoase. Eviti aparitia varicelor, care sunt un dezastru estetic, dar care pot aduce si serioase complicatii pentru sanatatea ta. Dormi cu o perna la picioare. Este ideal pentru prevenirea varicelor, scrie eHow.

Picioarele frumoase nu sunt doar atuul vedetelor. Picioare frumoase poate avea orice femeie, cu putina grija si putina atentie.

Tags:
picioare frumpase
fitness
proteine
calorii
tocuri
viata sanatoasa
varice
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare