Pomelo face smoothie delicios

Cand dai de un fruct care stocheaza doar 35 de calorii intr-o suta de grame, se cheama ca ai descoperit pomelo. Fructul care regleaza tensiunea arteriala si tine departe ateroscleroza, este o bomba de vitamina D. In plus, pomelo face smoothie delicios.

       

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ruda apropiata a grapefruit-ului, pomelo se imprieteneste instantaneu in blender cu celelalte citrice dar nu se fereste nici de banana, mango sau ananas.

Bogat in potasiu, rotocolul verzuliu, asigura 28% din necesarul zilnic, adica de trei ori mai mult decat o banana. Pomelo este de altfel si o excelenta sursa de vitamina C, iar continutul sau ridicat de apa ajuta in curele de detoxifiere. 

Pomelo face smoothie delicios asa ca arunca unul in storcatorul de fructe si toarna in blender sucul obtinut. Adauga un mango si putina apa si imprieteneste-le in blender pana fac spuma.

Un pomelo bun se cunoaste dupa coaja. Caut fructele galbioare, cu coaja intinsa de zici ca sta sa pocneasca. E mare bataie pe fructul asta in supermarketuri.  Incerc sa beau cat de des pot suc de pomelo la micul dejun, chiar daca asta presupune sa ma trezesc cu un sfert de ora mai devreme. E un bun diuretic si e de mare ajutor la eliminarea toxinelor din organism.

Nu refuz insa nici un smoothie delicios de pomelo.

Tags:
pomelo
cura de slabire
dieta pentru scaderea in greutate
sucuri de fructe
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare