Primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte sa incepi cura

V-ati lovit deja de realitate dupa ce ati visat la metode care va ajuta sa slabiti rapid fara repercusiuni. Nu exista o “cea mai buna metoda de slabit”, exista insa o metoda care aproape ca iti dubleaza sansele la slabit. Este singura metoda care te ajuta sa iti atingi scopul si, tine-te bine, tine doar de tine.
 
Ca sa slabesti asa cum ti-ai dorit, primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte sa incepi cura este sa iti schimbi mentalitatea pe care o ai desrpe tine. Nu este doar un bullshit terapeutic, chiar functioneaza. Din momentul in care te vei raporta la tine altfel, fara sa te desconsideri, lucrurile vor evolua in directia modului in care iti imaginezi ca vei arata.

Afla care sunt cei 5 pasi ca sa slabesti sanatos
 
Exista studii care sustin teoria potrivit careia din momentul in care incepi sa te raportezi la tine diferit, in nuante pozitive, lucrurile converg in a ajunge la obiectivul proiectat. Nu te gandi la faptul ca va fi o corvoada regimul pe care urmeaza sa il incepi, imagineaza-ti cum iti vei schimba modul de viata in bine. Vei manca mai sanatos, vei face sport si vei avea o stare generala vizibil mai buna. Cu alte cuvinte, vei ajunge la o varianta mai fericita si mai sanatoasa a ta.
 
Acest truc mental te va ajuta sa iti imaginezi cat de bine te poti simti in momentul in care iti atingi obiectivul. Iata de ce nu vei renunta inainte sa ajungi la final.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


 
Incearca sa iti induci proiectia despre tine pana cand creierul chiar va crede ca asa esti de fapt si va munci sa te ajute sa ajungi acolo. Psihologii sportivi si antrenorii folosesc permanent metoda vizualizarii cu sportivii pe care ii au in grija. Trucul mintal ii le da incredere in sansele lor de succes si ii ajuta sa isi atinga obiectivele.

Slabeste rapid cu dieta de primavara
 
Intr-un studiu realizat la Universitatea McGill, subiectii au fost rugati sa manance mai multe fructe timp de o saptamana. Jumatate dintre ei au fost rugati sa vizualizeze modul in care merg la cumparaturi si cumpara fructele pe care ulterior le mananca. La finalul studiului cei care au folosit acest truc au mancat de doua ori mai multe fructe comparativ cu ceilalti.

 

E cea mai usoara metoda gratuita prin care te poti seta sa ajungi unde vrei. Poti sa o incerci in timp ce stai relaxata in pat dimineata sau seara. Detensioneaza-ti corpul si imagineaza-ti ca esti in locul pe care ti-l doresti. Imagineaza-ti ca ai slabit si ca arati cum iti doreai si incearca sa te vezi mancand sanatos. In 5 minute vei reusi ce nu au reusit sa faca din tine ani intregi de frustrari.
 

Tags:
Primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte sa incepi cura
dieta
slabire sanatoasa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare