Quick Sun Spray – bronz sanatos si de durata

Infrumusetare 20.07.2017 dietetik
Nu exista femeie care sa nu-si doreasca un bronz perfect vara, mai ales ca s-a dat startul la piscine si la mare. Un bronz frumos si nisipiu fura ochii oricui, mai ales ca este promovat in toate revistele glossy. Este MUST HAVE, daca vrei sa arati perfect. Nu exista vedete care sa nu se promoveze ca fiind bronzate. Ce este minunat la bronz este ca da bine in poze, te face sa pari mai supla si mai tonifiata si iti ascunde semnele de imbatranire si alte semne de pe piele. Plus ca ce imbracaminte nu da bine pe o piele bronzata? Nici macar mult machiaj nu-ti mai trebuie ca bronzul este machiajul perfect. Te dai cu un ru, iti iei culori deschise la culoare si arati ca o papusa. 
 
Pana si culturistii pun accentul pe bronz, mai ales la concursurile lor. Nu v-ati intrebat niciodata de ce? Ei bine, patratelele lor arata superb si bine definite pe un bronz aramiu. Din pacate, nu toate persoanele se pot bronza frumos, intrucat nu au destul pigment natural in piele. Cate femei palide nu se plang de tenul de portelan si de picioarele albe incat nu pot purta fuste vara asa cum si-ar dori. Senzatia de inrosire este bine cunoscuta dupa plaja pentru ele si chiar daca ajung sa se bronzeze putin, cu siguranta nu se va patra pentru mult timp acel bronz. Femeie fiind, m-am gandit sa va spun si voua despre descoperirea mea numita Quick Sun Spray. Este vorba despre un spray din ingrediente natturale 100%, care te ajuta sa te autobronzezi cu pana la 4 tonuri mai inchise si asta fara sa lase pete pe piele sau urme pe lenjerie si haine. Poate fi folosit si dupa plaja pentru intensificarea bronzului si mentinerea lui cat mai mult timp. Sunt sigura ca v-am atras atentia asa ca va invit sa aflati mai multe despre el.
 

Care sunt minunatele ingrediente si ce beneficii aduc?

Quick Sun Spray nu are nevoie decat de 2 ingrediente mari si late ca sa te impresioneze cu beneficiile sale uimitoare pe care nu le mai gasesti la alte autobronzante. Majoritatea produselor de acest gen de pe piata sunt pline de chimicale, dau un efect fals de bronz spre portocaliu si pateaza ingrozitor. Gata, ne-am saturat de aspectul de zembra.
 
Dupa cum spuneam, ingredientele sunt naturale 100% si constau in:
  1. Extract de Nuc
  2. DHA
 
*Aceste doua ingrediente au un secret de prelucrare si de imbinare pe care doar producatorii produsului il stiu, dar cert este ca ofera o bronzare de calitate si sunt ingrediente unice care nu mai sunt intalnite si la alte autobronzante.
 
Acestea doua practic iti schimba pigmentul din piele si il stabilizeaza, iar cu cat creste numarul utilizarilor acestui spray cu atat mai mult de vei inchide la piele. Secretul mentinerii bronzului este hidratarea profunda pe care o ofera ingredientele.
 
 
Solarul si razele naturale ale soarelui te ajuta sa te bronzezi, dar asta nu inseamna ca acel bronz se mentine usor. Plus ca stim cat sunt de nocive razele UV pentru piele. De asta nici nu se rezomanda expunerea excesiva la soare si utilizarea excesiva a solarului. Luand in considerare toate acestea, beneficiile spray-ului o sa va surprinsa dupa cum urmeaza:
  • Bronzul il obtii in doar 7 minute, frumos adaptat la nuanta ta naturala a pielii
  • Te poti inchide pana la 4-5 nuante
  • Bronzarea este uniforma si de durata la spalari/dusuri/piscine
  • Nu lasa pete pe lenjerie si pe haine
  • Nu afecteaza sanatatea pielii
  • Nu usuca pielea
  • Pielea se va inchide cu 55% fata de cum o aveai
  • Nu da aspect de portocaliu
  • Este mai simplu decat in cazul bronzarii organice
  • Iti mentii pielea tanara si frumoasa, pentur ca nu vei mai avea nevoie de soare intens
  • Iti ascunde defectele pielii
 

Cum se utilizeaza?

Este vorba despre un spray pentru autobronzare, deci este usor de folosit. In principiu, se pulverizeaza pe piele si se maseaza cu un burete special pentru intinderea pigmentului, dar pe pielea proaspat curata si uscata. Produsul se foloseste pana ajungi la nuanta care te multumeste. Nu uita ca dupa pulverizare, nu trebuie sa intri in contact cu apa macar 1-2 ore. De asemenea, poate fi utilizat si pentru intensificarea bronzului de dupa plaja.

Cum cumpar si care este impactul asupra clientilor?

Desi este un produs naturist, nu poate fi gasit inca in plafare si farmacii, cel putin nu inca. Il puteti comanda online doar de pe site-ul oficial, la minunatul pret de 127 Lei cu ajutorul reducerii de 50%, care se acorda la prima utilizare, pretul initial fiind de 239 Lei, care este putin cam piperat, daca ma gandesc ca ingredientele sunt unice si se obtin si se prelucreaza foarte greu, consider ca isi merita fiecare banut. La ce autobronzatnt mai gasesti aceste beneficii uimitoare, spune-mi? Chiar merita incercat.
 
 
Tot ce trebuie sa faci este sa completezi online un formular de comanda cu datele personale care sunt confidentiale, te va suna un operator sa confirmi comanda, iar produsul va fi al tau in doar 2-3 zile. Sa stiti ca stocurile sunt cam limitate si produsul se vinde mai ceva ca painea calda, asa ca te sfatuiesc sa te grabesti si sa-l comanzi acum.
 
 
Cat despre impactul asupra clientilor am fost uimita sa aflu ca beneficiile cu care se lauda produsul nu suunt o fantezie. Spray-ul face ce promite. Am vazut o gramada de comentarii ale femeilor care au fost stanjenite ani intregi cu pielea lor palida, nemaistiind cum sa se bronzeze si iata ca au gasit solutia care sa li se potriveasca. Alte persoane au fost uimite ca acest autobronzant chiar nu pateaza spre deosebire de altele. Dar ce sa va mai spun eu cand puteti verifica personal parerile pe pagina oficiala a produsului.
 
 
Feedback negativ nu am vazut inca, dar mentionez ca un bronz uniform si de durata depinde si de calitatea pielii, de hidratare si de alti factori. Recomand sa se exfoliere foarte bine pielea inainte de utilizare, sa se consume zilnic 2 litri de apa pentru fermitatea pielii si hidratarea ei ca sa fie capabila sa mentina pigmentul cat mai mult timp. Exista si alimente pe care le puteti consuma pentru mentinerea bronzului cat mai mult timp. Pentru cine nu stia, culoarea pielii nu este data doar de bagajul genetic, ci si de alimentele pe care le consumam zi de zi. In caz contrar nu veti obtine rezultatele dorite si veti fi suparate pe produs. Totul porneste din interior dupa cum puteti observa, dar rezultatele nu am auzit sa dezamageasca.  In cazul in care veti fi nemultumite, desi nu ar fi neparat vina produsului, ci a calitatii pielii, producatorii va asigura ca va veti primi banii inapoi. Mai multe detalii despre politica lor veti gasi tot pe pagina oficiala.
 
 
Astept cat mai multe poze cu inainte si dupa ale persoanelor care au incercat produsul si sa impartaseasca cu noi experienta lor!

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Comanda acum la pret promotional!

 

COMANDA ACUM


Tags:
infrumusetare piele
bronz piele
bronz sanatos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare