Salata de fasole alba

Fasolea alba este o excelenta sursa de fibre. In plus este gustoasa si foarte satioasa. Este dovedit ca o dieta cu fasole, ceea ce inseamna sa consumi fasole uscata cel putin de doua ori pe saptamana, te poate ajuta sa elimini grasimea abdominala si sa previi depunerea de grasime pe abdomen.

Salata de fasole alba este un deliciu si merge perfect dupa zilele pline de grasimi animale din ultima perioada (in cazul in care faci parte din cei care se simt cu musca pe caciula), dar este ideala si in dietele recomandate in aceasta perioada pentru ca te pregatesc perfect pentru vara.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Salata de fasole alba se face foarte usor. Am verificat si testat conservele cu fasole gata fiarta care se gasesc in marile magazine. Sunt bine facute, nu contin sare si nici adausuri nocive, iar fasolea, fiind gata fiarta, poate fi imediat utilizata. Nu in ultimul rand aceste conserve sunt mai mult decat accesibile in ceea ce priveste pretul.

Ca sa faci salata de fasole alba ai nevoie de 400 de grame de fasole (pentru doua portii mari), doua linguri cu ulei de masline, doi catei de usturoi sau o legatura de usturoi verde, sucul si coaja de la o lamaie, o legatura de patrunjel verde. Salata de fasole alba se poate face exact inainte sa te asezi la masa.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa amesteci ingredientele. Usturoriul si patrunjelul trebuie marunt tocate. Combinatia dintre coaja de lamaie si patrunjelul verde este mai mult decat apetisanta, iar gustul final, perfect.

Salata de fasole alba se poate prepara si intr-o varianta picanta. Ca sa o faci adauga un ardei iute rosu, tocat foarte fin. Pentru un gust perfect caleste ardeiul iute, cateva minute, intr-o lingura de ulei incins si adauga totul peste combinatia initiala.

O portie are 142 de calorii, sapte grame de proteine, 16 grame de carbohidrati, sase grame de grasimi.

Tags:
Salata de fasole alba
fasole
dieta cu fasole
grasime abdominala
dieta
calorii
retete rapide
fibre alimentare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Lala
    1. Lala 06.11.2012 17:07

    este vorba despre conservele cu fasole fiarta...

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare