Scapa de transpiratie cu produse naturiste

Nu o data au reusit sa-mi mute nasul oamenii care treceau pe langa mine. Nu o data m-am uitat atent sa vad daca au trecut sau nu pe la baie si cei mai multi pareau sa fi facut cel putin o vizita pe zi la dus. Si totusi trazneaua a transpiratie de nu-i uitam ore intregi.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Exista persoane care oricat de mult s-ar ingriji se confrunta cu transpiratia excesiva. Nu merg antiperspirantele, scapa de transpiratie cu produse naturiste! 

E timpul sa faceti ceva chiar daca a trecut vara. Prima recomandare este sa vizitati un medic dermatolog apoi sa va hidratati si sa va imbracati lejer, in asa fel incat sa nu incurajati transpiratia.

Mirosul corporal poate fi influentat si de consumul de alcool, condimente sau cafea. Toate influenteaza glandele sudoripare si schimba mirosul in functie de cat si cum asimilati in organism din triada ante-mentionata.

Am avut si eu o perioada in care transpiram excesiv. Parfumul propriu te facea sa ma recunosti si sa ma ocolesti de la 200 de metri distanta. L-am diminuat cand am renuntat sa mai mananc alimente picante, bauturi dulci si conserve.

Lovita de transpiratie sau, ca sa folosesc un termen la moda : traznita, am inceput sa caut remedii naturiste si am gasit pe ziare.com.  Primul pe care l-am gasit a fost menta. Am facut o infuzie din care am baut doua cani pe zi si am observat ca nu ma mai trezesc ca eman mirosuri chiar atat de neplacute.

Mi-am luat corpul asudat si l-am imbaiat in toate spumele si gelurile pamantului. Si tot nu am scapat de mirosuri. Cum se usca intrau in actiunea glandele sudoripare si o luam de la capat.

Asa ca am incercat sa fac bai asa cum m-a invatat bunica – am pus frunza de nuc si mi-am transformat cada in spa. Mi s-a spus sa nu stau mai mult de 20 de minute si am reusit sa anihilez transpiratia prin metoda asta naturista.  

 

Daca mai stiti si alte metode de a indeparta transpiratia, va rog sa le lasati in rubrica de comentarii. Pentru confortul nasului nostru.

 

Tags:
Scapa de transpiratie cu produse naturiste
transpiratie
antiperspirant
deodorant
fruza de nuc
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare