Schimbari in bucatarie care te ajuta sa slabesti

Bucataria este inima casei dar poate reprezenta si un front bun pentru lupta cu kilogramele.  Daca ai decis sa pierzi din greutate, am gasit niste schimbari in bucatarie care te ajuta sa slabesti.

Afla aici cum poti sa slabesti de doua ori mai repede.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Fa astfel incat fructele sa fie mai accesibile decat punga cu chipsuri. Trebuie sa speli, sa tai si sa depozitezi kiwi, pepene galben, mere sau struguri in recipiente pe care sa le pui in frigider in asa fel incat sa fie la indemana. Adica pe raftul aflat la nivelul ochilor.

Pregateste salata din timp. Stim ca e sanatoasa si delicioasa dar mai stim si ca nu prea avem chef sa gatim in fiecare seara. Iata de ce iti propunem sa faci un bol mare de salata la inceputul saptamanii si sa o pastrezi in frigider. Nu trebuie decat sa ii pui un dressing cand vrei sa o mananci si cina e gata.

 

 

Pregateste niste snackuri sanatoase. Stii ca atunci cand te apuca poftele vei cadea in pacatul chipsurilor. Mergi la supermarket si fa un mix de fructe uscate, migdale, alune si fructe proaspete. Fa portii si pune-le in pungute, asa vei avea un snack sanatos de maximum 150 de calorii.

Foloseste farfurii mai mici. Asa vei putea sa controlezi mai bine cantitatea de mancare pe care o asimilezi. Simtim ca am mancat cat trebuie numai cand lingem tot din farfurie. Ei bine, nu e chiar asa. Daca tii mult la conceptia asta, incearca sa mananci din farfurii mai mici.

Inainte de a te aseza la masa, pune mancarea undeva unde sa nu o vezi. E suficient ca ai taiat o portie. Daca lasi totul la vedere, ai tendinta sa mai mananci.

Alte schimbari in bucatarie care te ajuta sa slabesti, gasesti pe Fitsugar.com.

 

Tags:
Schimbari in bucatarie care te ajuta sa slabesti
diete rapide
diete eficiente
mancare sanatoasa
regim de viata sanatos
slabeste cu kiwi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare