Scortisoara pentru tinerete vesnica

Nu inteleg de ce aromata scortisoara nu a devenit element de poveste din moment ce ne fereste de imbatranire. “Scortisoara pentru tinerete vesnica” este o poveste din timpuri stravechi.

Condimentul meu preferat, folosit de peste patru mii de ani ca remediu impotriva unei pleiade de boli, se dovedeste arma imbatabila impotriva semnelor imbatranirii.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

In combinatie cu mierea de albine, scortisoara reuseste sa imbunatateasca circulatia sanguina. In plus micsoreaza colesterolul din artere, reducand riscul de atac de cord.

Daca suferiti de balonari presarati putina scortisoara peste doua linguri de miere ca sa inlaturati aciditatea. In plus, amestecul cu pricina ajuta la digestie. Scortisoara cu miere este un element important si in curele de slabire. Nutritionistii spun ca scapi rapid de kilograme daca amestecam intr-o cana cu apa o lingurita de miere de albine si putina scortisoara.

 

Recomandam mai sus scortisoara pentru cei care doresc tinerete vesnica. Secretul sta intr-un ceai cu miere si scortisoara pe care, daca il beti regulat, va pastrati pielea fina si sanatoasa si va asigurati un trai mai lung. Fierbeti o cana de apa in care ati scufundat jumatate de lingura de scortisoara si adaugati o lingura de miere cand ceaiul este cald.

Atentie insa cu scortisoara! Nu trebuie sa o consumati in cantitati mari. In plus,este bine stiut faptul ca scortisoara servita in cantitati marie ste toxica.Nu trebuie sa renuntati la medicamentele pentru micsorarea nivelului de colesterol in favoarea scortisoarei, caci inca nu  exista dovezi certe.

Si ca sa completez lista cu ce nu trebuie sa faceti, in niciun caz nu serviti mancaruri grase, bogate in calorii, doar pentru ca au si scortisoara care va tine departe de semnele de imbatranire.

Tags:
Scortisoara pentru tinerete vesnica
scortisoara pentru slabit
diete rapide si eficiente
miere de albine
dieta cu miere
dieta cu scortisoara
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare