Sexy in blugi

Fitness 11.09.2011 Otilia Ignat

Cine nu vrea sa arate sexy in blugi. Zece minute de exercitii, repetate cat mai des, daca se poate chiar si in fiecare zi, dar cel putin de trei ori pe saptamana, o zi da, o zi ba, te pot ajuta sa ai fundul sexy la care visezi. 

Iata trei exercitii simple, pe care le poti face acasa.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Doar genuflexiunile, foarte utile, de altfel, nu sunt de ajuns, pentru a avea un fund sexy. Imbunatateste aceasta miscare alternand genuflexiunile cu cate o saritura astfel incat muschii sa lucreze din greu. Adauga fandari in lateral, cand pe un picior cand pe altul, mentinand cateva secunde fiecare pozitie si repetand de 12-20 de ori. Acesta este primul dintre exercitiile pe care trebuie sa le faci ca sa te simti sexy in blugi.

Un al doilea exercitiu iti cere sa stai cu picioarele departate, degetele atintite spre exterior. Indoaie putin genunchii si coboara corpul, mentine pozitia si mergi inainte cu 12 pasi mici, apoi cu 12 pasi mici, inapoi. Repeta exercitiul in serii de cate trei.

Apleaca-te si indoaie-te din solduri, astfel incat sa-ti atingi calcaiele cu palmele. Ridica-te si fa o saritura, cat de sus poti. Repeta miscarea in ritm alert de cel putin zece ori, scrie Prevention. Acesta a fost cel de al treilea exercitiu.

Daca la toate aceste exercitii, care te pot face sa arati sexy in blugi, adaugi o dieta bogata in proteine, in cadul unui regim cat mai echilibrat, atunci o sa ai un fund de milioane.

Mai jos un exercitiu video, suplimentar, ca sa nu spui ca cele trei exercitii, de mai sus, sunt plictisitoare. 

 

                                

Tags:
Sexy in blugi
genuflexiunile
dieta
proteine
fitness
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare