Slabeste alergand

Mi-am tras pantalonii de trening pe mine, am imbracat un tricou larg si mi-am asigurat un balans confortabil, indesandu-mi sanii intr-o bustiera ce pana acum se dadea prea stramta. Sunt gata de alergat, Tineretului here I come!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Prima sedinta de alergat e intotdeauna cea mai grea si cea mai demoralizatoare. In primul rand e frustrant sa vezi trecand pe langa tine alte zeci de persoane care, ca si tine, au iesit la alergat. Dar nu se misca la fel de incet, nici nu par sa treaca prin chinuri devastatoare si nici nu respira mai zgomotos decat o gura de aerisire.

“Practice makes better” imi spun si incep sa pun in practica trucurile pe care le-am aflat de la specialisti. Cand ma gandesc ca intr-o jumatate de ora ard grasime, imi tonifiez muschii si dau jos kilogramele, devin euforica.

Trucurile sunt aplicabile oriunde, asa ca nu puteti invoca nici un pretext ca sa le evitati. Nu o sa va para rau ! Dupa o luna de jogging presarat cu trucuri, veti arata sexy din cap pana-n picioare.

In timpul alergarii incearca sa faci sarituri cu genunchii la piept si sa alergi ridicand genunchii cat mai sus. Vei arde grasime cu 30 la suta mai repede si cu ocazia asta iti impui si un ritm alert. Grasime, te-am ars!

Vezi colectia noastra de fitness

Vrei sa-ti conturezi muschi supli si sexy in locul portiunii de piele care se balanseaza disgratios in timp ce mergi ? Nimic mai simplu. In timp ce alergi miscati viguros bratele in fata si in spate, cu coatele indoite si umerii relaxati.

Tot pentru muschi bine conturati poti face flotari pe una din bancile din parc. Fa o flotare completa, apoi ridica o mana si roteste-ti corpul. In tot acest timp picioarele raman nemiscate.  Te ajuta la postura, abdomen si fund.

Pentru tonifierea muschilor sunt ideale scarile din parc. Pune-ti mainile-n sold, hai ca nu te vede nimeni! Urca si coboara cate doua scari in timp ce tii abdomenul incordat. Te descurci de minune! Repeta miscarea de 12 ori.

Am un truc si pentru cei din Fratia Far-de-Fund, colegii mei de suferinta. Pentru un fund tonifiat cu tendinte de bombare aveti nevoie de un deal. Odata ajunsi la baza lui incepeti sa il urcati impingand puternic in calcaie.

Dupa o luna de antrenament veti vedea ca se poate slabi alergand.
 

Tags:
slabeste alergand
exercitii rapide si eficiente
calculator de calorii
exercitii de tonifiere
jogging
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare