Hammer of Thor - cel mai bun prieten al barbatilor

Este deja un fapt cunoscut ca societatea zilelor noastre pune foarte mare accent pe sexualitate in toate formele ei. Atat barbatii cat si femeile au devenit din ce in ce mai constienti de sexualitatea lor si de importanta ei in formarea respectului de sine. Femeile incearca cu disperare sa se incadreze in anumite tipare iar barbatii fac eforturi sa devina mai frumosi si mai potenti. Potenta si stima de sine a barbatului este un subiect sensibil, nu toti sunt la fel si nu toti sunt la nivelul la care ar vrea sa fie. De aceea pe piata au aparut numeroase suplimente care promit sa imbunatateasca considerabil viata sexuala si de ce nu chiar si marimea penisului.

Unul dintre aceste suplimente mi-a atras atentia datorita combinatiei de ingrediente si mai ales datorita numarului mare de comentarii pozitive existente la adresa sa.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Hammer of Thor este bineinteles un produs destinat pentru mentinerea erectiei si marirea penisului. Nimic nu face minuni insa sunt destule suplimente de acest fel care ajuta considerabil fara a avea efecte secundare de nedorit cum stim ca are faimoasa pilula albastra. Acest produs vine sub forma de picaturi si promite o crestere de 3 cm in lungime. Poate nu pare mult insa cu siguranta o sa faca diferenta. Mi se pare un produs cu adevarat util pentru aceia dintre barbatii care au probleme cu obtinerea si mentinerea erectiei pe perioada mai lunga. Aici Hammer of Thor are parte de cele mai bune opinii din partea consumatorilor. Totusi ar trebui sa vedem si ce il face eficient.
 

Ce contine acest supliment? Care sunt beneficiile pe termen lung? Are contraindicatii?

Ingredientele acestui produs sunt comune multor produse destinate imbunatatirii performantelor sexuale, ce face diferenta este calitatea acestor ingredient si proportiile atent controlate.
 
Extractul de Littorina faciliteaza echilibrarea hormonilor mai ales hormonul principal masculine si anume testosteronul. Acest extract imbunatateste circulatia sangelor cu precadere la nivelul organului genital astfel incat penisul se va mari si ingrosa dupa utilizarea acestui produs.
Extractul de krill Antarctic are efect la nivelul erectiei, aceasta se imbunatateste si se intensifica. Krillul Antarctic este un crevete iar extractul din acest crevete este cunoscut pentru proprietatea de a controla productia hormonala si fluxul continuu de impulsuri.
 
Celelalte doua ingredient sunt extractul de Cladonia rangiferina si ficatul de diavol. Ambele ingrediente au influenta asupra nivelului de zinc existent in organism.
 
Ca sa intelegeti mai bine cum functioneaza trebuie sa priviti din perspectiva functionala a aparatului genital. Pentru acte sexuale de lunga durata si erectii sigure corpul are nevoie de hormoni si de o circulatie sanngvina buna. Aceste extracte naturale nu fac decat sa mareasca cantitatea de hormoni si de sange care circula in penis. Nu contine alti compusi chimici sintetici asa ca efectele secundare nu au loc si nu prezinta nici contraindicatii.
 
Picaturile Hammer of Thor se administreaza oral. Sunt suficiente 3-5 picaturi aplicate pe limb ape parcursul a 5-15 zile. Dupa primele 5 zile veti observa imbunatatiri la nivelul aparitiei si mentinerii erectiei. Efectul de crestere a marimii penisului se va observa dupa aproximativ 15 zile.
De mentionat este faptul ca efectele pozitive ale acestui produs se vor mentine pentru 3 luni pana la 6 luni insa daca este necesar puteti repeta tratamentul.
 

Opinii personale si detalii despre achizitionarea produsului

 
Inca de la alegerea numelui pana la alegerea ingredientelor un singur lucru ramane constant: penisul va deveni asemanator unui ciocan: tare si ferm. Un aspect interesant este faptul ca acest produs nu promite doar efecte asupra vietii seuale ci asigura imbunatatirea starii generale, rezistenta la efort creste iar simturile se ascut incat sensibilitatea penisului este la cote maxime generand orgasme de neuitat.
Am spus cum functioneaza si de ce merita cumparat insa trebuie sa mentionez si de unde il puteti achizitiona. Desi este disponibil pe numeroase site-uri eficacitatea produsului va fi garantata doar de producator asa ca alegeti site-ul official. Acest supliment a devenit foartye cunoscut in ultima vreme si bineinteles ca au aparut si produse contrafacute care nu au niciun efect. Feriti-va de o experienta neplacuta si comandati produsul original la pretul de 159 de lei.
 
In cazul in care acest articol nu acopera raspunsurile la toate intrebarile dumneavoastra va sugerez sa vizitati pagina oficiala a produsului si daca tot sunteti acolo sa aruncati o privire si la comentariile utilizatorilor. Veti ramane uimiti de numarul persoanelor carora Hammer of Thor le-a schimbat viata!

 

Cumparati acum la pret promotional!

 

COMANDA

Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Aboneaza-te la RSS
3 Comentarii
  • Dincu
    1. Dincu 21.06.2017 13:38

    Eu sunt multumit de produsul pornpropils. Am facut cura cu el 2 luni.

  • Ancone
    2. Ancone 28.07.2017 15:27

    Nu conteaza cu ce faci cura atunci cand ai probleme cu potenta atata timp cat produsul respectiv nu provoaca efecte secundare. Exista si multe metode alternative care pot si ele sa ajuta viata sexuala a barbatilor intr-o masura destul de mare. Totul e sa avem grija la prospect si sa nu facem excse.

  • Arone
    3. Arone 09.10.2017 11:09

    Produsele pentru cresterea performantelor sexuale sunt utile cu conditia sa se faca si exercitii fizice regulate si sa se urmeze oalimentatie bine pusa la punct.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare