Tea slabeste are alergie la diete

Blog 27.09.2013 Andreea Pietrosel

Cosmin, caruia ii mai dau eu mere cand si cand si profitam de intalnire sa mai facem schimb de experiente, mi-a adus o carte ce-a mers pentru el. E vorba de “cum am slabit 70 kg mancand 6 mese pe zi”, de Monica Ramirez. Cartea asta m-a facut sa inteleg ca nu o sa mai pot niciodata sa urmez o dieta stas. Am alergie la diete.

Pur si simplu mi se face greata cand aud de alte metode care-s fix alea vechi, dar totusi ajung sa fie “revolutionare”.Am luat-o, am citit-o (in 30 min) si am inchis-o bine. In primul rand, am murit de nervi pentru ca tipa are fix atitudinea skinny bitch – eu am slabit, daca nu slabesti si tu esti loser. Dar, sa le luam pe rand:

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Ce m-a atras:
 
  • Mi-a placut ideea mai multor mese pe zi (ea recomanda 4-6), poate pentru ca e o metoda care e satiface pe mine de ceva vreme si la care nu vreau sa renunt. Nu de alta, dar remarc din carnetelul recent ca ma apropii de 7 mese pe zi, insemnand 3 principale si gustari. Ma rog, trebuie sa mananc mai putin si mai fain in acele mese multe si dese, dar asta e alta discutie;
  • Mi-a placut ideea unor tabele de scris ce mananci, iar mesele poti sa le schimbi intre ele (aici si bila neagra pentru ca, ori e stas, ori nu-I, sa nu ametim);
  • 10 zile, 5 kg – e-o iluzie atat de buna vs toata viata :) Deci..

 
Ce mi s-a parut horror:
 
  • Nu are niciun fel de data statistica, pur si simplu e experienta ei pe care a scos-o din burta;
  • Vorbeste despre dieta echilibrata si stil de viata sanatos si apoi scoate cu totul carbohidratii si aproape toate grasimile. Ok, asa pot sa imi fac si eu o dieta pe numele meu, dar.. nu;
  • E autopromo pentru sala ei de zumba, which is kinda ok, just not;
  • Nu mi-e clar daca poti sa gatesti ceva pe dieta ei, pare sa vrea legume la conserva, ori nu-i o optiune pentru mine, mai ales ca nu te lasa cu sosuri si condimente (pe bune?!).
 
In ciuda faptului ca e clar how I feel about her, mi-am promis ca o sa citesc in continuare tot ce-mi pica sub ochi pe tema slabitului, nu de alta, dar sa-mi fac si eu, la un moment dat, o parere proprie. Acum actionez (inca) pe instinct combinat cu tot ce citesc (si citesc!) din domeniu.
 
Curaj si fruntea sus mie (si noua), ne asteapta o saptamana frumoasa! Pana atunci ma puteti urmari pe teaslabeste.wordpress.com, www.facebook.com/teaslabeste sau www.twitter.com/teaslabeste.

 

Tags:
Tea slabeste are alergie la diete
dieta Monica Ramirez
manipulare calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare