Top 4 exfoliante naturale pentru fata

Pentru a avea un ten sanatos, este important sa iti aplici din cand in cand un tratament natural de exfoliere. Mastile de exfoliere reduc considerabil vizibilitatea porilor si ajuta la estomparea liniilor fine si a ridurilor.

Zatul de cafea, sarea de mare, malaiul, zaharul tos, capsunile, bicarbonatul de sodiu sunt foarte bune cand vine vorba de exfoliere, deoarece iti asigura un tratament 100% natural pentru ten. Mastile exfoliante ajuta la eliminarea celulelor moarte din straturile superficiale ale pielii, mentinand-o in acest fel sanatoasa si radianta.

Care sunt cele mai bune masti exfoliante pentru fata?

1. Bicarbonat de sodiu cu ulei de cocos


Amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu o lingurita de ulei de cocos si maseaza-te bine pe fata. Daca ai tenul foarte gras, incearca sa iti prepari o masca de exfoliere doar din bicarbonat de sodiu si apa. Foloseste aceasta masca de exfoliere o data pe saptamana si tenul tau va fi mai stralucitor si curat. Bicarbonatul de sodiu este un adevarat remediu si pentru tenul cu acnee.

4. Zahar cu ulei de masline si lamaie

Uleiul de masline este considerat un adevarat tonic pentru piele, iar zaharul si lamaia sunt excelente pentru exfoliere. Amesteca intr-un bol o lingura de ulei de masline si 2 linguri de zahar. Continua sa amesteci pana cand devine un fel de pasta, dupa care adauga o lingurita de suc de lamaie. Aplica masca pe fata si maseaza cu miscari circulare, mai ales in zonele uscate. Clateste cu apa calduta. Acest scrub poate fi pastrat la frigider cateva saptamani bune. Daca nu vreti cu ulei, puteti sa amestecati 3 linguri de zahar cu una de apa.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

2. Malai cu miere

Amesteca intr-un bol o lingurita de miere si o lingura de malai si maseaza-te cu aceasta combinatie pe fata. Clateste-ti fata cu apa calduta. Mierea este bogata in minerale, vitamine, enzime, aminoacizi si carbohidrati, care functioneaza ca adevarate balsamuri pentru par si piele. Ea este folosita inca din antichitate in ritualurile de infrumusetare.

3. Zat de cafea

Zatul de cafea este un adevarat exfloant natural, care reuseste sa indeparteze cu succes celulele moarte de la suprafata pielii, lasand-o mai curata si fina. Acest exfoliant este foarte bun pentru toate tipurile de ten. Evita exfolierea in zonele iritate ale fetei, pentru a nu le accentua mai tare.

 

Tags:
exfoliante pentru fata
exfoliante naturale
exfoliere pentru fata
exfoliere pentru ten
exfoliere naturala pentru fata
exfoliere bicarbonat de sodiu
exfoliere cu zahar
exfoliere malai
exfoliere zat de cafea
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare