Trucuri de la vedete pentru a face sport eficient

Atunci cand vezi fotografii cu vedeta ta preferata, chiar daca nu faci imediat 30 de flotari, tot iti propui macar sa treci mai des pe la sala. Avem pentru tine cateva sfaturi de la vedete carora le pasa de cum arata, dar si de sanatatea lor. 

Iata la ce trucuri apeleaza pentru a se mentine in forma: 
 
Kim Kardishan se motiveaza sa se duca la sala printr-o metoda simpla si eficienta: doarme in hainele de sport. "Este chiar atat de ciudat sa dorm in hainele de sala ca sa ma trezesc la 6 dimineata si sa fac sport?", intreba mai mult retoric vedeta pe Twitter. "Ma obliga sa lucrez, plus ca economisesc bani". 
 
Katy Perry uraste sa mearga la sala, asa ca sportul il face intr-o joaca, sarind coarda. "Totul se face pe ritm. E ca si cum ai dansa. Pot sa-mi incrucisez mainile, sa sar de doua ori. Ma simt ca Rocky cand sar coarda", a spus aceasta. In plus, in 15 minute arzi intre 250 si 400 de calorii. 
 
Beyonce nu lucreaza pe timpi, ci pe melodii. Cantareata nu tine contul de cate ori a facut un exercitiu, ci pur si simplu isi pune o melodie preferata si lucreaza cu greutati pana la finalul ei. Ba mai mult, poate boxa o melodie intreaga cu greutati de 1 kilogram in fiecare mana. 
 
Ca sa aiba timp si de sport, avand un program atat de incarcat, Michelle Obama se trezeste la 5:30 si se duce direct in sala, urmata la scurt timp de sotul sau. Gratie constinciozitatii cu care lucreaza, Prima Doamna are niste brate superbe, astfel ca-si permite sa mai sara uneori peste antrenamente, spre deosebire de sotul sau care trebuie sa respecte programul. 
 
Ca bonus, Mariah Carey ne da un sfat despre ce sa mancam si ce nu. Aceasta nu se atinge de ciocolata, dar de cate ori vrea sa ia o gustare mananca anghinare. Este foarte sanatoasa si contine 9 grame de fibre pe cana. 
Tags:
vedete
sport
trucuri
motivatie
beyonce
kim kardishan
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare