Ultima masa a condamnatului

In urma cu 4 luni Raluca a decis ca e timpul sa isi schimbe stilul de viata si a trecut de la un program lax la mese regulate, sport sustinut si somn suficient. A slabit 12 kilograme si jumatate, asa ca am rugat-o sa ne povesteasca exact care a fost secretul succesului ei. Veti fi uimiti sa aflati ca totul tine de vointa si de modul in care abordati situatia.
O lasam sa va povesteasca.


“Ultima masa a condamnatului” - expresia asta am auzit-o intr-un episod din “Ajutor, vreau sa slabesc!”, o emisiune ce rula la tv la un moment dat. Desi paleste prin comparatie cu productiile de peste ocean “The Biggest Loser” sau “Extreme Weight Loss”, a fost cam singura de la noi ce se preocupa de slabit si viata sanatoasa. Nu cred ca mai ruleaza, probabil interesul romanilor pentru subiect nu rezulta intr-o audienta pe masura investitiei.

“Condamnatul” care a mentionat expresia asta era unul din subiectii care urmau sa slabeasca. Inainte de a incepe efectiv procesul, nutritionista emisiunii s-a invitat la el acasa, pentru a-i urmari obiceiurile alimentare curente. Rotunjorul a umplut masa de farfurii, platouri si castroane – nimic diferit de ce ai gasit pe mesele romanesti, la sarbatori.

A doua zi a inceput transformarea.


Am avut si eu ultima masa a condamnatului. O tin minte perfect, pentru ca am planificat-o si executat-o cat se poate de intentionat. Era 6 aprilie, pe 7 aprilie incepeam un program de fitness, o transformare bazata pe antrenamente si plan de alimentatie ‘aplicate’ concomitent.

Era duminica si am mers la un local libanez pe la Armeneasca, mult mai decent ca primul. Am comandat din toate felurile preferate, ba chiar am baut si a doua bere. Am mancat pe saturate (sau pe ceea ce credeam eu atunci ca e saturate) si mi-am ostoit toate poftele.

Ma si vad atunci, o grasuta cu multe farfurii in fata, mancand de parca, litteraly, there’s no tomorrow.

Ce nu stiam eu atunci e ca a doua zi nu incepea sentinta, ci libertatea. Ca abia de atunci voi incepe, usor usor, sa evadez din inchisoarea care se formase in jurul meu. Ca libertatea inseamna sa poti incapea in blugii preferati, sa te poti uita in oglinda si sa zambesti, multumita de ce vezi.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Cititi pe blogul ei cum a reusit Raluca sa slabeasca 12 kilograme si jumatate in doar 4 luni si ce face in continuare ca sa isi mentina stilul de viata sanatos.
 

Tags:
Ultima masa a condamnatului
raluxa
raluca popa
limitless
exercitii slabire
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare